Intersolar Europe 2024: H Sungrow θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Intersolar Europe 2024: H Sungrow θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος
Η εταιρεία παρουσιάζει μια εντυπωσιακή σειρά καινοτόμων προϊόντων και λύσεων

Η Sungrow, ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος φωτοβολταϊκών inverter και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Intersolar Europe 2024 (19-21 Ιουνίου), την μεγαλύτερη έκθεση στην Ευρώπη στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Γνωστή για την τεχνολογική της καινοτομία και το κύρος της στην αγορά, η εταιρεία θα παρουσιάσει μια εντυπωσιακή σειρά προϊόντων και λύσεων, κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, οι οποίες είναι έτοιμες να φέρουν επανάσταση στο τοπίο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η Sungrow θα εκθέσει στην Intersolar 2024 περίπου 50 προϊόντα και λύσεις ΑΠΕ, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των τεχνολογιών της, ενώ η αποκάλυψη μιας σειράς νέων σημαντικών προϊόντων, θα επιβεβαιώσει τη δέσμευσή της για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος με Καθαρή ενέργεια για όλους.

Νέες λύσεις για εφαρμογές συστημάτων μεγάλης κλίμακας και C&I

Προσαρμοσμένο ειδικά για σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε εφαρμογές μεγάλης κλίμακας, η Sungrow θα παρουσιάσει στην επερχόμενη Intersolar το νέο SG350HX-20, την εξέλιξη του ιδιαίτερα δημοφιλούς string inverter, το οποίο έρχεται με έναν ακόμα πιο αποδοτικό και αξιόπιστο σχεδιασμό.

Παράλληλα, με την εστίαση στην παροχή μιας ακόμη πιο ικανής και ευέλικτης σειράς λύσεων στις βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές (C&I), η Sungrow θα παρουσιάσει το νέο PowerStack 200CS, την καινοτόμο λύση αποθήκευσης υγροψυκτικού τύπου που αναπτύχθηκε για να φέρει επανάσταση στον τομέα. Επιπλέον θα παρουσιαστεί και ο νέος string inverter SG150CX, o οποίος διαθέτει μια σειρά πρωτοποριακών στοιχείων και προηγμένων χαρακτηριστικών για βέλτιστη απόδοση και O&M.

Η νέα εποχή των ΑΠΕ στο οικιακό περιβάλλον

Στην κορυφαία εκδήλωση, η Sungrow θα παρουσιάσει επίσης την ευρεία σειρά λύσεων της που επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα αποδοτικότητας και ευκολίας στις λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για οικιακή εφαρμογή. Η Sungrow θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης το νέο προηγμένο σύστημα έξυπνης διαχείρισης, iHomeManager, το οποίο φέρνει μια επανάσταση στην αλληλεπίδραση των οικιακών συσκευών. Υποστηρίζει φορτιστή EV, αντλία θερμότητας, μπαταρία και inverter, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη ενσωμάτωση και βέλτιστη απόδοση.

PowerTitan_Design2.0.jpg

Ένα πλήρες φάσμα λύσεων μεγάλης κλίμακας για ένα βιώσιμο μέλλον

Η Sungrow θα παρουσιάσει τις κορυφαίες της προτάσεις για έργα μεγάλης κλίμακας, όπως τη νέα έκδοση του καινοτόμου modular inverter 1+X, το πρωτοποριακό σύστημα αποθήκευσης ενέργειας PowerTitan2.0 με υγρόψυξη, τη σειρά SHT που έχει σχεδιαστεί για μικρές βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, τη σειρά βιομηχανικών και εμπορικών μετατροπέων CX-P2, καθώς και μια ολοκληρωμένη σειρά οικιακών μετατροπέων και μπαταριών. Ενσωματώνοντας τα προϊόντα αυτά με τη σουίτα των ψηφιακών πλατφορμών που έχει αναπτύξει η ίδια η Sungrow, όπως το iSolarCloud, το νέο EMS3000 και το νέο iSolarBPS, η εταιρεία έχει ανεβάσει τη διαχείριση της ενέργειας σε ένα νέο επίπεδο ευκολίας και αποδοτικότητας.

Η Sungrow Charging Europe συμμετέχει στην Power2Drive

Με τη σταθερή ανάπτυξη της διείσδυσης των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στην Ευρώπη, η Sungrow θα παρουσιάσει επίσης τις λύσεις της στον τομέα, παρέχοντας μια πλήρη γκάμα φορτιστών AC και DC που αποτελούν μέρος του συνολικού της οικοσυστήματος ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Φέτος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Power 2 Drive που θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Messe Munich (19 έως 21 Ιουνίου), η Sungrow Charging Europe θα αξιοποιήσει ένα ξεχωριστό χώρο ειδικά για την παρουσίαση των λύσεων φόρτισης EV για οικιακή και δημόσια φόρτιση. Τέλος, η Sungrow θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο μέλος της σειράς IDC (φόρτιση DC), που θα φέρει μια σειρά εντυπωσιακών τεχνολογικών χαρακτηριστικών.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις νέες λύσεις της Sungrow που θα αποκαλυφθούν κατά την Intersolar 2024 και την Power2Drive θα δημοσιευθούν στις 19 Ιουνίου, πρώτη ημέρα των δύο διοργανώσεων.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης