Τελευταία Νέα
Politics & Business

Στοιχηματικές: Ανδρουλάκης - Δούκας στον β΄γύρο - Μηδενικές διαφορές

Στοιχηματικές: Ανδρουλάκης - Δούκας στον β΄γύρο - Μηδενικές διαφορές
Σχεδόν ισόπαλο είναι το αποτέλεσμα που προβλέπουν οι στοιχηματικές μεταξύ Χάρη Δούκαι και Νίκου Ανδρουλάκη, που όλα δείχνουν ότι θα είναι το δίδυμο του δεύτερου γύρου.

Στα στοιχήματα, από τρεις εταιρείες, κοινή είναι η εικόνα ότι το δίδυμο του β' γύρου πιθανότατα θα είναι οι Ν. Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας. Από εκεί και πέρα, σε δύο στοιχηματικές έχουμε ισοπαλία Ανδρουλάκη-Δούκα και στην τρίτη προηγείται ο δήμαρχος Αθηναίων.

Στη Novibet ο Νίκος Ανδρουλάκης έρχεται ισόπαλος με τον Χάρη Δούκα με απόδοση 2.00. Ακολουθεί η Αννα Διαμαντοπούλου με 7.50, ο Παύλος Γερουλάνος με 8.5, ο Μιχ. Κατρίνης με 51 και η Νάντια Γιαννακοπούλου με 71.

Στα ζευγάρια του β' γύρου, το πιο πιθανό είναι Ανδρουλάκης-Δούκας με απόδοση 1.30, ακολουθεί το ζευγάρι Ανδρουλάκης-Διαμαντοπούλου με 4.50, Ανδρουλάκης-Γερουλάνος με 5.00 και Δούκας Διαμαντοπούλου με 8.50.

Στη Stoiximan οι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας είναι επίσης στην απόλυτη ισοπαλία με αποδόσεις 1.90. Στο 7.50 η Άννα Διαμαντοπούλου, στο 8.50 ο Παύλος Γερουλάνος, στο 75.00 ο Μιχ. Κατρίνης και απόδοση 100 δίνει η Ν. Γιαννακοπούλου.

Στη Bettson πρώτος έρχεται ο Χάρης Δούκας με 1.80 ακολουθεί ο Ν. Ανδρουλάκης με 2.05, η Α. Διαμαντοπούλου ,ε 7.50, ο Π. Γερουλάνος με 9.00 και Κατρίνης - Γιαννακοπούλου με 100.00.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης