Politics & Business

Μητσοτάκης προς αντιπολίτευση: Θέλετε μια μίζερη Ελλάδα

Μητσοτάκης προς αντιπολίτευση: Θέλετε μια μίζερη Ελλάδα
Το γεγονός ότι μέσα στο 2025 η Ελλάδα θα διαθέτει κτηματολόγιο, ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής σήμερα (01/10) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του σχετικού νομοσχεδίου.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μία μεγάλη μεταρρύθμιση, που συνδέεται με ένα συνολικό σχέδιο εκσυγχρονισμού, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και άλλες κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις, όπως το gov.gr.

Ο κ. Μητσοτάκης μάλιστα ενέταξε στις «αλλαγές που κάποιοι έλεγαν ότι δεν γίνονται και όμως έγιναν» και άλλα νομοσχέδια όπως αυτό για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στο μετρό Θεσσαλονίκης, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου. «Δεν σας ακούω, λίγο πιο δυνατά», είπε καυστικά στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε «Προς μεγάλη σας θλίψη, γιατί μία μίζερη Ελλάδα επιδιώκετε στην αντιπολίτευση, η χώρα θα έχει το δικό της Κτηματολόγιο. Αλλάζει η χώρα προς το καλύτερο και εμείς αποδεικνύουμε πως ό,τι είπαμε το κάνουμε. Κάντε και εσείς ό,τι απαιτούν οι καιροί. Βελτιώστε την καθημερινότητα των πολιτών ψηφίζοντας αυτό το νομοσχέδιο, προτάσσοντας για μία φορά το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης