Τελευταία Νέα
Politics & Business

Ο Δένδιας γλεντάει… τους Τούρκους

Ο Δένδιας γλεντάει… τους Τούρκους

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει κάνει άνω-κάτω τις τελευταίες ημέρες την Άγκυρα

Το μπελά τους έχουν βρει οι Τούρκοι με τον Νίκο Δένδια ο οποίος σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα και να τους κάνει να «κάτσουν στα αβγά τους».

Οι γείτονες… όντας σε κατάσταση πανικού έχουν επιδοθεί σε άθλια και βρώμικη επίθεση από τον υποτακτικό του Ερντογάν (εκπρόσωπος του ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ), που τον χαρακτηρίζει δήθεν προβοκάτορα επειδή πήγε στο Καστελόριζο.

Τους ενόχλησε που μίλησε για ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδα και κανόνες Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας.

Τον κατηγόρησε ότι δήθεν επιδιώκει να σαμποτάρει όλες τις διαδικασίες διαλόγου μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Ανέφερε ακόμη ότι ο Νίκος Δένδιας «στοχοποιεί την πρωθυπουργία του Μητσοτάκη και τη βούληση που επιδεικνύει ο Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός».

«Ο Μητσοτάκης ή ο Δένδιας εκπροσωπούν την ελληνική κυβέρνηση» διερωτήθηκε ο υποτακτικός του Ταγίπ Ερντογάν και εκπρόσωπος του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, χαρακτηρίζοντας «προβοκάτορα» τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια.

«Όπως γνωρίζετε, ένας προβοκάτορας Έλληνας Υπουργός Άμυνας, ο Δένδιας, τον οποίο γνωρίζουμε και από την προηγούμενη θητεία του, προέβη και πάλι σε δηλώσεις που ξεπέρασαν τα όρια.

Πρόσφατα, πήγε στο Καστελόριζο το οποίο απέχει δύο χιλιόμετρα από τις ακτές μας, και από εκεί αναφέρθηκε στο πώς θα αυξήσουν τους εξοπλισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στοχοποίησε την Τουρκία» είπε χαρακτηριστικά.

Λέτε να έμαθαν στην Τουρκία και τις εξαγγελίες του Δένδια για τις αλλαγές στον ελληνικό στρατό;

Αυτό έγινε μετά και συγκεκριμένα την ημέρα εορτασμού του προστάτη των εφέδρων αξιωματικών, μεγαλομάρτυρος Αγίου Νικήτα του Γότθου, που διοργάνωσε η Ανώτατη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ), στον ιερό ναό Παναγίας Παντάνασσας, στο στρατόπεδο «Παπάγου».

Πάλι προβοκάτορα θα τον αποκαλέσουν;

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης