Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα – Θα σεβαστούμε τη συνέχεια του κράτους

Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα – Θα σεβαστούμε τη συνέχεια του κράτους
Δεν θα ξεπλύνουμε τα λάθη της κυβέρνησης υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Την θέση ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα, που θα προβλέπει η συμφωνία Τσίπρα, διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος όμως υποστήριξε πως το κόμμα του εφόσον έρθει στην εξουσία, θα σεβαστεί τη συνέχεια του κράτους (και άρα τα ψηφισμένα μέτρα).
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι η ΝΔ θα επιδιώξει να αλλάξει το δημοσιονομικό μείγμα πείθοντας τους εταίρους με τις πολιτικές της.
«Δεν θα ξεπλύνουμε τα λάθη της κυβέρνησης.
Τα νέα μέτρα έρχονται λόγω των αποτυχιών της κυβέρνησης και φέρουν την υπογραφή Τσίπρα και Καμμένου» είπε ο κ.Χατζηδάκης υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ δεν υποκρίνεται πως διαθέτει «μαγική γομολάστιχα» με την οποία θα σβήσει τα συμφωνηθέντα «με ένα νόμο κι ένα άρθρο», όπως ισχυριζόταν το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι η ανατροπή της λιτότητας θα επιτευχθεί μέσω της επανεκκίνησης της οικονομίας, η οποία, όπως είπε, «θα δρομολογηθεί με σοβαρή πολιτική, ακολουθώντας τα παραδείγματα της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Κύπρου».
«Αυτό είναι το «πλεονέκτημα» της ΝΔ» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της όσον αφορά τα μέτρα, σε μία περίοδο που απαιτείται πολιτική υπευθυνότητα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης