Ενέργεια

ΡΑΑΕΥ: Αναβαθμίζει την πλατφόρμα για την παρακολούθηση της χονδρικής ενέργειας

ΡΑΑΕΥ: Αναβαθμίζει την πλατφόρμα για την παρακολούθηση της χονδρικής ενέργειας
Το συνολικό τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ
Την αναβάθμιση της πλατφόρμας Market Monitoring το επόμενο διάστημα για την παρακολούθηση της χονδρικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας ανακοίνωσε σήμερα (16/10) η ΡΑΑΕΥ.

Η ανάγκη για τις βελτιώσεις προέκυψε λόγω της διαπίστωσης της ανάγκης ενσωμάτωσης νέων τύπων δεδομένων της χονδρεμπορικής αγοράς στην υπάρχουσα εφαρμογή, διόρθωσης ή επικαιροποίησης κάποιων λειτουργιών της.

Επίσης, διαπιστώθηκε η ανάγκη δημιουργία νέων reports για τις ανάγκες της επιτήρησης της αγοράς.

Η ΡΑΑΕΥ έκρινε ότι απαιτούνται οι σχετικές υπηρεσίες υποστήριξης και βελτίωσης δεν μπορεί να αναληφθούν από τις υπηρεσίες της, αλλά θα πρέπει να ανατεθούν σε εξωτερικό συνεργάτη.

Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, η ΡΑΑΕΥ προχώρησε προ ημερών στην ανάθεση της σύμβασης με θέμα: «Tεχνική υποστήριξη και μικρές βελτιώσεις της πλατφόρμας Market Monitoring της χονδρικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας», στην εταιρεία AJPSOFT IKE.

Το συνολικό τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ.

Η AJPSOFT ιδρύθηκε το 2009 και έχει μεγάλη εμπειρία σε πληροφοριακά συστήματα και υποστήριξη της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, διαθέτοντας βαθιά γνώση της τεχνικής, εμπορικής και ρυθμιστικής διάστασης της παραγωγής, προμήθειας και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, σε συνδυασμό με υψηλή επιστημονική κατάρτιση.

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει καταφέρει να μεταφέρουμε με επιτυχία την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη λογισμικού υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και την ικανότητα προσαρμογής στο ρευστό ρυθμιστικό πλαίσιο, στην αναπτυσσόμενη αγορά φυσικού αερίου, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην πλειονότητα των συμμετεχόντων στην ελληνική αγορά.   

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης