Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Μπροστά από την αγορά ο Δούκας για μακροπρόθεσμα σταθερά τιμολόγια ρεύματος

Μπροστά από την αγορά ο Δούκας για μακροπρόθεσμα σταθερά τιμολόγια ρεύματος
Η πρόταση στο debate για σταθερά διετή έρχεται μετά την αρχική του πλαφόν στην λιανική
O Xάρης Δούκας μίλησε πρώτος για πλαφόν στα τιμολόγια λιανικής , κάτι που έμμεσα υιοθετήθηκε με όρους αγοράς για να προστατευθούν οι καταναλωτές.
Η πρόταση για σταθερά τιμολόγια διετούς διαρκείας που αναφέρθηκε στο debate είναι μια νέα πρόταση στην κατεύθυνση μακροπρόθεσμης προστασίας του καταναλωτή.

Να αναφέρουε μόνο ότι η Protergia παρέχει ήδη τα σταθερά τιμολόγια στην αγορά με ιδιαίτερα συμφέροντες και ανταγωνιστικούς όρους, η διάρκεια των οποίων δεν φτάνει βέβαια τα 2 έτη, ενώ και η ΔΕΗ πρωτοστατεί σε μια διαρκή κινητοποίηση με εκπτώσεις με στόχο τα τιμολόγια να κρατηθούν στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι υπόλοιποι πάροχοι.

Σε κάθε περίπτωση η ενέργεια θα παραμείνει στο επίκεντρο και σε μια πολιτικά σταδιακά φορτιζόμενη περίοδο θα είναι από τους τομείς αιχμής, ιδιαίτερα απέναντι σε έναν χειμώνα αβεβαιότητας.

Πέραν όλων των άλλων όμως εντύπωση προκάλεσε, ότι αυτοί που επιχειρούν να καθορίσουν την ατζέντα στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ δεν ανέδειξαν τις προτάσεις αυτές που απασχολούν τον πολίτη , αλλά επιχείρησαν να στρέψουν τα βλέμματα  σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες.


Σε Γιάννινα και Θεσσαλία

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος της Αθήνας συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία στα Γιάννινα, ενώ στην Λάρισα 105 προσωπικότητες υπέγραψαν κείμενο στήριξής του.
Συγκεριμένα «Ως πολίτες της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα της Λάρισας, που ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από τις καταστροφικές πλημμύρες του 2023 και το σεισμό στο Δαμάσι, αισθανόμαστε απροστάτευτοι και προδομένοι από την κυβέρνηση.

Άλλωστε, η καθημερινή ακρίβεια στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, οι διαρκείς αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας, η φορολογική αφαίμαξη των οικονομικά ασθενών έναντι των ισχυρών που πριμοδοτούνται από την Κυβέρνηση, το έγκλημα της τραγωδίας των Τεμπών που ακόμα και σήμερα παραμένει ατιμώρητο, η βραδυπορία της απονομής Δικαιοσύνης που εκθέτει τη χώρα, η εξόφθαλμη μεροληπτική στάση πολλών ΜΜΕ και δημοσιογράφων υπέρ της Κυβέρνησης, έχουν επιφέρει ένα τεράστιο πλήγμα στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη και τη λειτουργία της Δημοκρατίας μας, αντίστοιχα. Όλα αυτά καθιστούν απολύτως σαφές ότι το πολιτικό προσωπικό που σήμερα διαχειρίζεται τις τύχες της κοινωνίας μας είναι πλέον «φθαρμένο» και αναποτελεσματικό .
.
Δίνουμε ανεπιφύλακτα την ψήφο εμπιστοσύνης μας στο Χάρη Δούκα για νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα ΑΛΛΑΓΗΣ

Δείτε εδώ όλο το κείμενο: https://thesocialist.gr/larisa-keimeno-ypostirixis-yper-chari-douka-gia-tin-proedria-tou-pasoklista/


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης