Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Metron: Στο 29,8% η ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ στο 15,7% και ο ΣΥΡΙΖΑ 9,5%

Metron: Στο  29,8% η ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ στο 15,7% και ο ΣΥΡΙΖΑ 9,5%
Ανακύπτει δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν φαίνεται να δίνονται λύσεις από τους αρμόδιους για την τύχη της χώρας, με αποτέλεσμα την καθήλωση της ΝΔ σε ποσοστά κάτω του 30%

 Πρώτη με διαφορά 14,1 μονάδων, πολύ κοντά στο 30%, παραμένει η ΝΔ, σε νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega.

Την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου καταγράφει ... ελεύθερη πτώση σε σχέση με τα ποσοστά του Ιουνίου της αντίστοιχης μέτρησης και ως εκ τούτου βυθίζεται στην πέμπτη θέση.

Απεναντίας, το ΠΑΣΟΚ καταγράφει άνοδο και φαίνεται να κλειδώνει την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παράλληλα, εκπλήξεις εμφανίζονται στα δεξιά της ΝΔ, αφού η μεν Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου πλασάρεται ως τέταρτο κόμμα με ισχυρά διψήφια ποσοστά, η δε Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου, καταγράφει για πρώτη φορά ποσοστά άνω του 5%.

metron-05.jpg


Ειδικότερα, στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 29,8% έναντι 15,7% του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν: Ελληνική Λύση 10,9%, ΚΚΕ 9,7%, ΣΥΡΙΖΑ 9,5% Φωνή Λογικής 5,4%, Πλεύση Ελευθερίας 5,3%, Νίκη 4,4%, Νέα Αριστερά 2,6%, ΜέΡΑ25 1,8%, Σπαρτιάτες 1%. 

Πρόθεση ψήφου - Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει 4 μονάδες

ς.jpg

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 22% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 11,6% με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στην πέμπτη θέση έχοντας χάσει σχεδόν 4 μονάδες σε σχέση με τη μέτρηση του Ιουνίου.  Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 11,8%.


www.worldenergynews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης