Η Enbridge απομάκρυνε το προσωπικό από υπεράκτιες πλατφόρμες λόγω της καταιγίδας Francine

Η Enbridge απομάκρυνε το προσωπικό από υπεράκτιες πλατφόρμες λόγω της καταιγίδας Francine

Η Francine έκλεισε την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου σε υπεράκτιες πλατφόρμες που διαχειρίζεται η Chevron, Exxon Mobil και Shel

 

Ο Διαχειριστής αγωγών ενέργειας Enbridge έχει αποσύρει υπαλλήλους από πολλές υπεράκτιες πλατφόρμες του Κόλπου του Μεξικού των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η εταιρεία στους πελάτες, καθώς η τροπική καταιγίδα Francine προχωρούσε προς την ξηρά στη Λουιζιάνα.
Η καταιγίδα Francine έκλεισε την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου σε υπεράκτιες πλατφόρμες που διαχειρίζεται η Chevron, Exxon Mobil και Shell. Το πρώτο επίσημο μέτρο των επιπτώσεων της καταιγίδας στην παραγωγή ενέργειας των ΗΠΑ θα δημοσιοποιηθεί αργότερα την Τρίτη από τη ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ, το Γραφείο Ασφάλειας και Περιβαλλοντικής Επιβολής.

Η Enbridge, η οποία διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο δίκτυο υπεράκτιων αγωγών που διοχετεύουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε χερσαίες εγκαταστάσεις, εκκένωσε το προσωπικό από τρεις υπεράκτιες πλατφόρμες. Οι λειτουργίες συνεχίζονται σε αυτά που χρησιμοποιούν τηλεχειριστές, ανέφερε σε ανακοινώσεις προς τους πελάτες.
Το προσωπικό απομακρύνθηκε από τις πλατφόρμες South Marsh Island 76, Ship Shoal 207 και 332. Το South Marsh Island 76 συνδέει έναν υπεράκτιο αγωγό φυσικού αερίου 1 δισεκατομμυρίου κυβικών ποδιών την ημέρα.

Το σύστημα Manta Ray Gas Gathering κήρυξε ανωτέρα βία στο σημείο παραλαβής Green Canyon 158 Brutus και σταμάτησε να λαμβάνει φυσικό αέριο σύμφωνα με την Enbridge.
Η ανωτέρα βία είναι μια διάταξη που επιτρέπει την αναστολή μιας σύμβασης λόγω απρόβλεπτων γεγονότων. Το σημείο παραλαβής θα επιστρέψει σε λειτουργία μόλις η εταιρεία μπορέσει να αντικαταστήσει μια δυσλειτουργική βαλβίδα, είπε ο Enbridge.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης