Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Μειώθηκαν στα 25 φορτία οι εβδομαδιαίες εξαγωγές LNG των ΗΠΑ

Μειώθηκαν στα 25 φορτία οι εβδομαδιαίες εξαγωγές LNG των ΗΠΑ
Οι μέσες παραδόσεις φυσικού αερίου σε αμερικανικούς τερματικούς σταθμούς εξαγωγής LNG μειώθηκαν κατά 0,3 Bcf/d
Οι αμερικανικές εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου έπεσαν στα 25 φορτία την εβδομάδα που έληξε στις 12 Ιουνίου, ενώ οι παραδόσεις αγωγών σε τερματικούς σταθμούς των ΗΠΑ μειώθηκαν σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ).

Όπως διαβάζουμε στο LNG Prime, η ΕΙΑ ανέφερε στην εβδομαδιαία έκθεσή της ότι 25 πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου αναχώρησαν από τις εγκαταστάσεις των ΗΠΑ μεταξύ 6 και 12 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα φορτίο λιγότερο σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Επικαλούμενη ναυτιλιακά στοιχεία που παρέχονται από το Bloomberg Finance, η EIA δήλωσε ότι η συνολική χωρητικότητα αυτών των πλοίων LNG είναι 94 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα.

Οι παραδόσεις στους τερματικούς των ΗΠΑ

Οι μέσες παραδόσεις φυσικού αερίου σε αμερικανικούς τερματικούς σταθμούς εξαγωγής LNG μειώθηκαν κατά 0,3 Bcf/d από την προηγούμενη εβδομάδα σε 12,9 Bcf/d, σύμφωνα με στοιχεία της S&P Global Commodity Insights.

Οι παραδόσεις φυσικού αερίου σε τερματικούς σταθμούς στη Νότια Λουιζιάνα μειώθηκαν κατά 5,4% (0,4 Bcf/d) σε 7,6 Bcf/d, ενώ οι παραδόσεις φυσικού αερίου σε τερματικούς σταθμούς στο Νότιο Τέξας αυξήθηκαν κατά 3,6% (0,1 Bcf/d) σε 4,2 Bcf/d

Η ΕΙΑ ανέφερε ακόμα, ότι οι παραδόσεις φυσικού αερίου σε τερματικούς σταθμούς εκτός της Ακτής του Κόλπου παρέμειναν ουσιαστικά αμετάβλητες στα 1,2 Bcf/d.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης