Ενέργεια

Baker Hughes: Μειώθηκαν οι εξέδρες πετρελαίου στις ΗΠΑ

Baker Hughes: Μειώθηκαν οι εξέδρες πετρελαίου στις ΗΠΑ

 Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε κατά 5 σε 624 αυτή την εβδομάδα, σε σύγκριση με 758 εξέδρες την ίδια εποχή πέρυσι

 

 Ο συνολικός αριθμός των ενεργών γεωτρήσεων για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 5 αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσίευσε η Baker Hughes την Παρασκευή, ανεβάζοντας το σύνολο των εξέδρων που λειτούργησαν φέτος σε μόλις 2.

 Ο συνολικός αριθμός εξέδρων μειώθηκε κατά 5 σε 624 αυτή την εβδομάδα, σε σύγκριση με 758 εξέδρες την ίδια εποχή πέρυσι.

 Ο αριθμός των εξέδρων άντλησης πετρελαίου μειώθηκε κατά 1 αυτήν την εβδομάδα μετά την αύξηση 6 την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου βρίσκονται τώρα στις 509 - μειωμένες κατά 84 σε σύγκριση με αυτήν την περίοδο πέρυσι. Ο αριθμός των εξέδρων φυσικού αερίου μειώθηκε επίσης αυτή την εβδομάδα, κατά 4 σε 112, με απώλεια 50 ενεργών εξέδρων φυσικού αερίου από αυτήν την εποχή πέρυσι. 

 Εν τω μεταξύ, η παραγωγή αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ παρέμεινε η ίδια στα 13,1 εκατομμύρια bpd κατά μέσο όρο την εβδομάδα που έληξε στις 15 Μαρτίου, μειωμένη κατά 200.000 bpd από το ιστορικό υψηλό των 13,3 εκατομμυρίων bpd.

 Το Primary Vision's Frac Spread Count, μια εκτίμηση του αριθμού των πληρωμάτων που ολοκλήρωσαν τα φρεάτια που ήταν ημιτελή, επέστρεψε σε άνοδο, αυξάνοντας την εβδομάδα που έληξε στις 15 Μαρτίου. Οι ολοκληρώσεις αυξήθηκαν κατά 6 σε 269 για την εβδομάδα.

 Η Permian είδε μείωση  μιας εξέδρας μετά την αύξηση κατά 3 την προηγούμενη εβδομάδα. Η μέτρηση στο Eagle Ford παρέμεινε η ίδια αυτή την εβδομάδα αφού σημείωσε άνοδο κατά  τρεις την προηγούμενη εβδομάδα.

 Πτωτικά κινούνταν οι τιμές του πετρελαίου την Παρασκευή. Ο δείκτης αναφοράς WTI διαπραγματευόταν με πτώση  0,30% στα 80,83 $, σημειώνοντας πτώση περίπου 0,35 $ ανά βαρέλι σε εβδομάδα.Το  Brent διαπραγματευόταν με πτώση 0,22 δολ. (-0,26%) στα 85,56 δολάρια, σημειώνοντας αύξηση περίπου 0,20 δολ. το βαρέλι σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης