Politics & Business

Τσίπρας: Επιχειρεί να σφετεριστεί όλη την αντιδεξιά - Αδιόρθωτος και..απομονωμένος;

Τσίπρας: Επιχειρεί να σφετεριστεί όλη την αντιδεξιά - Αδιόρθωτος και..απομονωμένος;

Ο χρήστης atsipras (@Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras) έγραψε το Tweet: Κάθε ψήφος στα μικρότερα κόμματα και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αντικειμενικά είναι ψήφος που εξυπηρετεί τη ΝΔ. Και την επιθυμία της την επόμενη ημέρα να είναι ανεξέλεγκτη.
Αυτό είναι το σχέδιο Μητσοτάκη. Ο κατακερματισμός της αντιδεξιάς επιλογής σε μικρότερα κόμματα.Οπουδήποτε αλλού.… https://twitter.com/atsipras/status/1667812667745083392?s=66&t=BbJK-BSn1v2X6rYnGzmIfg

To tweet αυτό δείχνει ότι είτε ο Τσίπρας δεν έχει πάρει τα μέχρι στιγμής μυνήματα τουλάχιστον από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, είτε είναι σε πανικό για την απομείωση των πσοσοτών του.
Η υποτίμηση τόσο του ΠΑΣΟΚ  όσο και των λοιπών κομμάτων της  Αριστεράς δείχνει ότι ο άλλοτε πρίγκηπας του χώρου θεωρεί, ότι όλος ο κόσμος που έχει κάνει ήδη διαφορετικές επιλογές και θα κάνει πρέπει να ξανακούσει το "παραμύθι - αφήγημά" του, λες και πρόκειται να τον προστατεύσει από τον μπαμπούλα Κυριάκο.

Φευ, αυτός δεν ήταν που μέχρι πρότινος ζητούσε από όλους αυτούς, που σήμερα τους χαρακτηρίζει χαμένη ψήφο, να συνεργαστούν;
Δεν φταίνε αυτοί, αν τον "έφτυσαν" ή τον διέσυραν επικοινωνιακά (Κουτσούμπας για απελευθέρωση αγοράς ενέργειας και γκλίτσα τσοπάνη στο προηγούμενο πάνελ των αρχηγών).


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης