Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Ν.Δένδιας (ΝΔ): Χρειαζόμαστε άλλη κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων

Ν.Δένδιας (ΝΔ):  Χρειαζόμαστε άλλη κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι "η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση που θα εφαρμόσει ένα τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων -την πατρότητα των οποίων θα έχουμε εμείς και δεν θα μας την επιβάλλουν άλλοι"
Την ανάγκη ενός τολμηρού προγράμματος μεταρρυθμίσεων με τις οποίες θα προσελκύσουμε νέες επενδύσεις, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ με σημερινές δηλώσεις του.
Οπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Δένδιας, "για να αντιστραφεί η κατάσταση, η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση που θα εφαρμόσει ένα τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων -την πατρότητα των οποίων θα έχουμε εμείς και δεν θα μας την επιβάλλουν άλλοι- με τις οποίες θα προσελκύσουμε νέες επενδύσεις».
Ο ίδιος, προσέθεσε ότι με βάση την πολιτική αυτή θα καταστεί δυνατόν να πειστούν οι εταίροι για την αναγκαιότητα μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων, που θα επιφέρει μείωση των φορολογικών συντελεστών, έτσι ώστε «ο συνδυασμός μείωσης φορολογικών συντελεστών, μεταρρυθμίσεων και προσέλκυσης επενδύσεων», να δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία.
Σχετικά με την διαπραγμάτευση, ο κ.Δένδιας τόνισε ότι η συστηματική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση κάθε φορά της διαπραγμάτευσης «με στόχο την επίδειξη δήθεν "σκληρής στάσης" απέναντι στο κομματικό ακροατήριο» είναι πρωτίστως καταστροφική για την χώρα και ότι με αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει καμία προοπτική ουσιαστικής ανάκαμψης.
Προσθέτει ότι κάθε φορά η κυβέρνηση υποχωρεί, και επισημαίνει το «παράδοξο μιας κυβέρνησης που παραχώρησε μεν τα πάντα, αλλά εξακολουθεί και σήμερα να υπεκφεύγει και να μην πράττει τα αυτονόητα σε κρίσιμους τομείς, όπως σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις, όπως αποδείχθηκε περίτρανα με την περίπτωση του Ελληνικού».
«Βεβαίως, υπάρχει και μεγάλη ευθύνη των δανειστών, που στο παρελθόν συμφώνησαν να επιβληθούν στην ελληνική κοινωνία απαράδεκτα μέτρα που διαλύουν την μεσαία τάξη», συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης