Τελευταία Νέα
Φυσικό Αέριο

Ακόμα και σε ολικό lockdown η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών

Ακόμα και σε ολικό lockdown η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών
Εντυπωσιακή αύξηση σημείωσαν και οι διανεμηθέντες όγκοι φυσικού αερίου το Νοέμβριο,  καθώς διαμορφώθηκαν σε 48,6 εκ. Nm3 έναντι 27,3 εκ. Nm3 του περσινού έτους, μια αύξηση 78% συγκριτικά με το 2019

Με σωστή οργάνωση και αυστηρό προγραμματισμό η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ξεπερνά τις προκλήσεις τις πανδημίας και συνεχίζει σταθερά την πορεία της, ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών.

Παρά τα αυστηρότατα μέτρα και τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν μέχρι σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ κατάφερε να ενεργοποιήσει και να ικανοποιήσει  περισσότερους από 3.800 νέους καταναλωτές στις περιοχές της Αδείας κατά το μήνα Νοέμβριο. Οι ενεργοποιήσεις των συνδέσεων νοικοκυριών και εμπορικών καταναλωτών διατηρούνται στα ίδια επίπεδα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ενώ παρουσιάζουν σημαντική αύξηση ύψους 35% σε σχέση με τον προϋπολογισμό.

Εντυπωσιακή αύξηση σημείωσαν και οι διανεμηθέντες όγκοι φυσικού αερίου το Νοέμβριο,  καθώς διαμορφώθηκαν σε 48,6 εκ. Nm3 έναντι 27,3 εκ. Nm3 του περσινού έτους, μια αύξηση 78% συγκριτικά με το 2019.  

Οι στέρεες βάσεις που έχει θέσει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και η ετοιμότητα που επιδεικνύει σε κάθε έκτακτο γεγονός, επιτρέπουν στην Εταιρεία να υλοποιεί τις προγραμματισμένες επενδύσεις ώστε να φέρνει το φυσικό αέριο σε όλο και περισσότερους καταναλωτές.  Μέσω της αυξανόμενης διείσδυσης του φυσικού αερίου, επιτυγχάνεται η βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και της εξοικονόμησης πόρων, με αποτέλεσμα την ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Ανάπτυξης για το 2020, επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους της, με γνώμονα την ασφάλεια και την αδιάλειπτη διανομή φυσικού αερίου. Παράλληλα, συμβάλλει καταλυτικά στην αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς συγκυρίας και μεριμνά για την προστασία της υγείας των εργαζομένων, των συνεργατών και του κοινωνικού συνόλου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης