Τελευταία Νέα
Ηλεκτρισμός

Η καινοτόμα υπηρεσία της Engie στους κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Η καινοτόμα υπηρεσία της Engie στους κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων
Η ENGIE θα προσφέρει δωρεάν χρέωση σε ταξί και ιδιωτικά οχήματα ενοικίασης για το πρώτο έτος μετά την εγκατάσταση

Σε όλη την αγγλική περιοχή West Midlands επεκτείνει η Engie το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, προφέροντας δωρεάν χρέωση σε ταξινομημένα ταξί και ιδιωτικά οχήματα μίσθωσης.
Ειδικότερα, μετά από ένα χρόνο δωρεάν χρέωσης, η ENGIE θα προσφέρει έκπτωση της τάξεως του 75% για τα επόμενα δύο έως πέντε χρόνια.
Μάλιστα, το περιφερειακό συμβούλιο του Bromsgrove, το οποίο κέρδισε κυβερνητική χρηματοδότηση για την ανάπτυξη της υποδομής ταξί φόρτισης EV, συνεργάστηκε με την εταιρεία ενέργειας για την εγκατάσταση 13 φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την περιοχή.
Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας της γαλλικής εταιρείας να ενθαρρύνει τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, η ENGIE θα προσφέρει δωρεάν χρέωση σε ταξί και ιδιωτικά οχήματα ενοικίασης για το πρώτο έτος μετά την εγκατάσταση. Μετά από αυτήν την δωρεάν περίοδο, η εταιρεία θα προσφέρει μειωμένο επιτόκιο 75% για τα επόμενα δύο έως πέντε χρόνια.
Η Margaret Sherrey, της οποίας το χαρτοφυλάκιο καλύπτει τις Υπηρεσίες Περιβάλλοντος, δήλωσε: «Αυτό είναι φανταστικό νέο για την περιοχή μας.
Ο Alex Bamberg, Διευθύνων Σύμβουλος, ENGIE EV Solutions, σχολίασε: «Η παροχή αξιόπιστων, εύχρηστων και οικείων εγκαταστάσεων φόρτισης EV στη διάθεση των οδηγών στις δικές τους κοινότητες, συνεπάγεται καλύτερη και καθαρότερη ποιότητα αέρα σε ολόκληρη την περιοχή».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης