Διεθνή

Προειδοποίηση Fauci: Πρόωρο άνοιγμα της αμερικάνικης οικονομίας, θα προκαλέσει ανώφελα δεινά και θανάτους

Προειδοποίηση Fauci: Πρόωρο άνοιγμα της αμερικάνικης οικονομίας, θα προκαλέσει ανώφελα δεινά και θανάτους
Υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν πολλές εστίες στην χώρα αναμένεται να επισημάνει στη Γερουσία ο Fauci
Μια ακόμα σαφή προειδοποίηση ότι ένα πρόωρο άνοιγμα της αμερικανικής οικονομίας, μπορεί να οδηγήσει σε «ανώφελα δεινά και θανάτους» αναμένεται να απευθύνει ο επιδημιολόγος Anthony Fauci, ο οποίος συμμετέχει στην ομάδα των συμβούλων του Λευκού Οίκου για την επιδημία του κορωνοϊού.
Σε δημοσίευμα τους οι New York Times αναφέρουν πως ο Fauci, ο οποίος θα καταθέσει εντός της ημέρας στη Γερουσία  θα υποστηρίζει ότι εάν ανοίξει πολύ γρήγορα η οικονομία των ΗΠΑ, αυτό θα προκαλέσει «ανώφελα δεινά και θανάτους».
«Αν παραλείψουμε κάποια σημεία των συστάσεων για το ‘Ανοίγουμε την Αμερική Ξανά’, τότε υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν πολλές εστίες στη χώρα.
Δεν θα έχει μόνο αποτέλεσμα ανώφελα δεινά και θάνατο, αλλά θα αποτελέσει και πισωγύρισμα στην προσπάθειά μας να επιστρέψουμε στην κανονικότητα» αναμένεται να επισημάνει ο Fauci, ο οποίος θέλει να στείλει το μήνυμα για τους κινδύνους που ενέχουν από ένα πρόωρο άνοιγμα της οικονομίας, όπως άλλωστε επιθυμεί και διαμηνύει ο πρόεδρος των  ΗΠΑ, Donald Trump.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης