Τελευταία Νέα
Φυσικό Αέριο

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών από τον COVID-19

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών από τον COVID-19
Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών, για την απρόσκοπτη λειτουργία των κατασκευών και της συντήρησης των δικτύων, καθώς και την εν γένει διασφάλιση των έργων

Η ΕΔΑ Αττικής, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανταποκρινόμενη με ευελιξία στα σημερινά δεδομένα προχωρά σε νέα, έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών με σκοπό την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών, μηχανικών και συνεργατών αναστέλλει τη λειτουργία του από 17/03/2020, και όλες οι υποθέσεις θα διεκπεραιώνονται μέσω ηλεκτρονικής ή έντυπης αλληλογραφίας. Αναλυτικές οδηγίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΔΑ Αττικής.
Η έντυπη αλληλογραφία θα παραδίδεται στην είσοδο των Κεντρικών Γραφείων της Εταιρείας στη Λυκόβρυση, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου 11 & Σερρών, ΤΚ 141 23. Για λόγους προστασίας και διευκόλυνσης των συνεργατών μας, τους προτρέπουμε να αποστέλλουν τα έγγραφά τους με courier. Όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού με συνεργάτες της Εταιρείας θα αξιολογούνται ως προς την ανάγκη πραγματοποίησής τους κατόπιν σχετικής επικοινωνίας.
Σήμερα 16.03.2020 θα πραγματοποιηθούν οι τελευταίες προγραμματισμένες ενεργοποιήσεις, ενώ θα επανεξετασθεί και η δυνατότητα των επανασυνδέσεων, σε επικοινωνία πάντα με τους πελάτες.
Περαιτέρω, στο πλαίσιο εντατικοποίησης των μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου, η ΕΔΑ Αττικής έχει δρομολογήσει υποχρεωτική τηλεργασία από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου για όσους εργαζόμενους είναι εφικτή η εξ αποστάσεως εκτέλεση των καθηκόντων τους. Επισημαίνεται ότι το αναγκαίο προσωπικό για την ομαλή λειτουργία του Κέντρου Ελέγχου και Άμεσης Επέμβασης, του Τηλεφωνικού Κέντρου ενημέρωσης των πολιτών και συνεργατών, το τεχνικό προσωπικό για τη λειτουργία και συντήρηση του δικτύου διανομής, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι απαραίτητοι στο πεδίο για την ολοκλήρωση των εν εξελίξει κατασκευαστικών έργων, συνεχίζουν να προσέρχονται κανονικά στην εργασία τους τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς και την Εταιρεία.
Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των πολιτών, για την απρόσκοπτη λειτουργία των κατασκευών και της συντήρησης των δικτύων, καθώς και την εν γένει διασφάλιση των έργων.
Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους εργαζόμενους και τους πελάτες της, η ΕΔΑ Αττικής εγγυάται τη συνέχεια της λειτουργίας της και στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της πολιτείας να περιορίσει τη νόσο, για το καλό όλων των πολιτών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης