Τελευταία Νέα
Ηλεκτρισμός

Επένδυση 12 δισ. λιρών στην ηλεκτροκίνηση την επόμενη διετία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Επένδυση 12 δισ. λιρών στην ηλεκτροκίνηση την επόμενη διετία στο Ηνωμένο Βασίλειο
Οι επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου σκοπεύουν να δαπανήσουν κατά μέσο όρο 4,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών τους κατά την υιοθέτηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Κατά 50% θα αυξηθεί το ύψος των επενδύσεων του Ηνωμένου Βασιλείου στα ηλεκτρικά οχήματα, ξεπερνώντας τα £12 δις, σύμφωνα με νέα έρευνα της Centrica Business Solutions.
Όπως διαπιστώθηκε, πολλοί σχεδιάζουν να αυξήσουν σημαντικά τις δαπάνες για την ηλεκτροδότηση του στόλου τους.
Τα στοιχεία αποκάλυψαν ότι τα δύο χρόνια από τότε που η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απαγόρευση κατασκευής βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων, οι επιχειρήσεις δαπάνησαν περίπου £ 8,2 δισ..
Ωστόσο, κατά τα επόμενα δύο χρόνια, το επίπεδο των επενδύσεων προβλέπεται να αυξηθεί σχεδόν κατά το ήμισυ (46%) - σε £ 12 δις - καθώς οι επιχειρήσεις επιταχύνουν την εισαγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και φορτηγών στην καθημερινή λειτουργία.
Τέλος, οι επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου σκοπεύουν να δαπανήσουν κατά μέσο όρο 4,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών τους στο πλαίσιο της υιοθέτησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών σύμφωνα με τα στοιχεία,
Πάνω από το ένα τέταρτο (27%) των ερωτηθέντων αναμένει τουλάχιστον το ένα πέμπτο των οχημάτων να είναι ηλεκτρικό μέχρι το 2022.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης