Διεθνή

Παρέμβαση Trump: Παγώνουν τα ταξίδια από την Ευρώπη έως 13/4 λόγω κορωνοιού

tags :
Παρέμβαση Trump: Παγώνουν τα ταξίδια από την Ευρώπη έως 13/4 λόγω κορωνοιού
Ο Πρόεδρος Trump τόνισε ότι οι ΗΠΑ θα αναστείλουν όλα τα ταξίδια από και προς την Ευρώπη, εξαιρουμένης της Μεγάλης Βρετανίας, ξεκινώντας από την Παρασκευή 13 Μαρτίου και για 30 ημέρες έως τις 13 Απριλίου 2020
Νέα φορολογικά κίνητρα για την καταπολέμηση του κορωνοιού καθώς και πάγωμα όλων των ταξιδών των αμερικανών στην Ευρώπη για 30 ημέρες πλην Βρετανίας ανακοίνωσε ο αμερικανός Πρόεδρος D. Trump.
Ο Πρόεδρος Trump ανέφερε ότι η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων στις 15 Απριλίου θα μεταεθεί και κάλεσε το Κογκρέσο να θεσπίσει φορολογικές ελαφρύνεσιες για την καταπολέμηση του κορωνοιού.
Ο Πρόεδρος Trump επίσης τόνισε ότι οι Η.Π.Α. θα αναστείλουν όλα τα ταξίδια από και προς την Ευρώπη, εξαιρουμένης της Μεγάλης Βρετανίας, ξεκινώντας από την Παρασκευή 13 Μαρτίου και για 30 ημέρες έως τις 13 Απριλίου 2020 εν μέσω εμφάνισης ιού. 
Την ίδια στιγμή πηγές ανέφεραν ότι το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (NSC), το οποίο συμβουλεύει τον πρόεδρο για θέματα ασφαλείας, διέταξε την ταξινόμηση... των υποθέσεων του κορωνοιού.
Ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν διαρροές ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα παρουσιάσει σχέδιο δράσης που θα μπορούσε να φθάσει τα 300 δισεκ. δολάρια έως τώρα οι παρεμβάσεις είναι περιορισμένες και αναποτελεσματικές.
Η κατάσταση στις ΗΠΑ αρχίζει να εξελίσσεται πολύ αρνητικά.
Ο Anthony Fauci, ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, έχει πει επανειλημμένα στον Πρόεδρο Trump ότι η ανάπτυξη ενός εμβολίου θα απαιτήσει τουλάχιστον 1 με 1,5 χρόνο ενώ το ίδιο υποστηρίζουν και ανωτατα σελέχη μεγάλων αμερικανιών φαρμακευτικών εταιριών.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/200303-swin-banco-trump-coronavirus-hero_xltonj.jpg?itok=4NS0hOKd

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης