Τελευταία Νέα
Φυσικό Αέριο

Η Equinor μεταβιβάζει χαρτοφυλάκιο αποθήκευσης φυσικού αερίου στην Danske Commodities

Η Equinor μεταβιβάζει χαρτοφυλάκιο αποθήκευσης φυσικού αερίου στην Danske Commodities
Το χαρτοφυλάκιο αποτελείται από συμβάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου σε τέσσερις ευρωπαϊκές αγορές
H εταιρεία παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου Equinor θα μεταφέρει χαρτοφυλάκιο αποθήκευσης φυσικού αερίου 30 terawatt / ημέρα στη θυγατρική εμπορική εταιρεία Danske Commodities (DC), ανακοίνωσε τη Δευτέρα 24/2/2020.
Το χαρτοφυλάκιο αποτελείται από συμβάσεις αποθήκευσης φυσικού αερίου σε τέσσερις ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες θα μεταφερθούν σταδιακά κατόπιν έγκρισης από τους φορείς αποθήκευσης και είναι ισοδύναμο με την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας της Δανίας.
Οι traders αποθήκευσης φυσικού αερίου της Equinor στο Λονδίνο θα συμμετάσχουν επίσης στην ομάδα εμπορικών συναλλαγών της Danske Commodities.
Η Danske Commodities ειδικεύεται στη βραχυπρόθεσμη εμπορία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας και πραγματοποιεί εμπορικές συναλλαγές σε 39 χώρες. Αγοράστηκε από την Equinor το 2018.
"Η μεταβίβαση των downstream αποθεμάτων φυσικού αερίου της Equinor ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες ανάπτυξης για τις εμπορικές συναλλαγές φυσικού αερίου της DC", δήλωσε ο Michael Vincent, αντιπρόεδρος της Danske Commodities.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης