Τελευταία Νέα
Φυσικό Αέριο

Κάτω από τα 3 δολ/ mmBtu υποχώρησαν οι τιμές LNG στην Ασία

tags :
Κάτω από τα 3 δολ/ mmBtu υποχώρησαν οι τιμές LNG στην Ασία

Η αγορά των LNG έχει πληγεί από την ασιατική ζήτηση λόγω της υψηλότερης θερμοκρασίας το χειμώνα και της έκρηξης του κορωναϊού


Οι τιμές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην Ινδία και οι προσφορές φορτίων στη βορειοανατολική Ασία μειώθηκαν σε ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα κάτω από τα 3 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες (mmBtu) αυτή την εβδομάδα.
Η αγορά των LNG έχει πληγεί από την ασιατική ζήτηση λόγω της υψηλότερης θερμοκρασίας το χειμώνα και της έκρηξης του κορωναϊού, ενώ η αγορά εξακολουθεί να τροφοδοτείται επαρκώς από έργα σε όλο τον κόσμο.
Η ινδική Reliance Industries αγόρασε φορτίο LNG μέσω διαγωνισμού την Τετάρτη 5/2/2020 στα $ 2,80 ανά mmBtu, σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας που επικαλείται το reuters με παράδοση στις 1-3 Απριλίου.
Σύμφωνα με πηγές, η τιμή ήταν η χαμηλότερη σε πολλά χρόνια.
Η τιμή Japan-Korea-Marker (JKM), η οποία αξιολογείται από την S & P Global Platts, υποχώρησε σε χαμηλά επίπεδα ύψους $ 3.512 / mmBtu τη Δευτέρα.
Αλλά η καθοδική κίνηση συνεχίστηκε, με τις προσφορές να πέφτουν κάτω από τα $ 3 / mmBtu  στο κλείσιμο της αγοράς Platts Market.
Την Τετάρτη, μια προσφορά ύψους 2,79 δολαρίων ανά mmBtu υποβλήθηκε από την Engie για ένα φορτίο Απριλίου και μία προσφορά ύψους 2,80 δολ. ανά mmBtu από την BP για φορτίο Μαρτίου.




www.worldenenrgynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης