Τελευταία Νέα
Φυσικό Αέριο

Νέα Υόρκη: Συμφωνία της National Grid για την άρση του μορατόριουμ σε νέους πελάτες φυσικού αερίου

Νέα Υόρκη: Συμφωνία της National Grid για την άρση του μορατόριουμ σε νέους πελάτες φυσικού αερίου
Θα καταβάλει αποζημιώσεις 7 εκατ. δολαρίων
Η National Grid ανακοίνωσε τη Δευτέρα 25/11/2019  ότι θα καταβάλει 7 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση για το  μορατόριουμ στους νέους πελάτες αερίου στο Μπρούκλιν, το Κουίνς και το Long Island  αφού η η εταιρεία έφθασε σε συμφωνία με την πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Η National Grid θα άρει το μορατόριουμ για περίπου δύο χρόνια. Η συμφωνία περιλαμβάνει δέσμευση να επενδύσει 8 εκατομμύρια δολάρια σε προγράμματα ενεργειακής απόδοσης και άλλα 20 εκατομμύρια δολάρια σε έργα καθαρής ενέργειας.
Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Μάιο ότι δεν θα επεξεργάζεται νέες αιτήσεις για υπηρεσίες φυσικού αερίου στην περιοχή της Νέας Υόρκης και του Long Island, μέχρις ότου ο αγωγός NESE της Williams Cos Inc λάβει τις άδειες που χρειάζεται για να προχωρήσει.
Από τότε, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, απείλησε να ανακαλέσει το πιστοποιητικό της να εκμεταλλευτεί το franchise  για φυσικό αέριο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, λέγοντας ότι το βοηθητικό πρόγραμμα δεν κατόρθωσε να παράσχει "επαρκή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση."
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης