Τελευταία Νέα
Φυσικό Αέριο

Συνεισφορά της Ασίας κατά 56% στην ανάπτυξη καινούργιων σταθμών υποδοχής LNG

Συνεισφορά της Ασίας κατά 56% στην ανάπτυξη καινούργιων σταθμών υποδοχής LNG
Στη 2η θέση η Ευρώπη όσον αφορά τις προσθήκες δυναμικότητας επαναεριοποίησης του LNG
Σε θέση οδηγού η Ασία στον τομέα της προστιθέμενης παγκόσμιας δυναμικότητας επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από τα προγραμματισμένα και τα υπό κατασκευή νέα έργα.
Αυτό αναφέρει έκθεση της GlobalData, σύμφωνα με την οποία οι νέες προσθήκες αναμένεται να συνεισφέρουν περίπου το 56% της παγκόσμιας δυναμικότητας των σταθμών υποδοχής κατά την περίοδο προβλέψεων 2019 έως 2023.
Παράλληλα, η Ινδία συνεχίζει να κυριαρχεί με το Capex Spending να δείχνει ότι η Ασία αναμένεται να προσθέσει νέα χωρητικότητα αποθήκευσης υγρών 8,2 τρισ. έως το 2023.

2111


Η Adithya Rekha, αναλύτρια πετρελαίου και φυσικού αερίου στην GlobalData, σχολιάζει πως: «Στην Ασία, συνολικά 47 terminals αναμένεται να συμβάλουν στην κατασκευή νέας χωρητικότητας 8,2 tcf μέχρι το 2023».
Επίσης, η GlobalData προσδιορίζει την Ευρώπη ως τη δεύτερη υψηλότερη περιοχή όσον αφορά τις προσθήκες δυναμικότητας επαναεριοποίησης του LNG σε νέες κατασκευές.
Μεταξύ των επερχόμενων terminal
στην περιοχή, ο πλωτός τερματικός σταθμός Wilhelmshaven στη Γερμανία αναμένεται να έχει την υψηλότερη χωρητικότητα 0,35 tcf έως το 2023.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης