Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Cenergy: Στην Ελληνικά Καλώδια ανατέθηκε η σύμβαση προμήθειας υποβρυχίου καλωδίου από την Ørsted

tags :
Cenergy: Στην Ελληνικά Καλώδια ανατέθηκε η σύμβαση προμήθειας υποβρυχίου καλωδίου από την Ørsted
Η Ελληνικά Καλώδια Cablel®, θα αναλάβει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τις δοκιμές των inter-array υποβρυχίων καλωδίων 33kV
Η Cenergy  Holdings ανακοινώνει ότι η θυγατρική της Ελληνικά Καλώδια, κορυφαίος πάροχος λύσεων  με-το-κλειδί-στο-χέρι για τη βιομηχανία υπεράκτιας αιολικής ενέργειας, κέρδισε την ανάθεση σύμβασης για την προμήθεια υποβρυχίου καλωδίων 23 χλμ. από την Ørsted, παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας.
Η Ελληνικά Καλώδια Cablel®, θα αναλάβει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τις δοκιμές των inter-array υποβρυχίων καλωδίων 33kV και θα κατασκευάσει τα  καλώδια στην καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής υποβρυχίων καλωδίων που διαθέτει στην Κόρινθο, με χρόνο παράδοσης τις αρχές του 2020.
Τα καλώδια προορίζονται για υποστηρικτική χρήση στο χαρτοφυλάκιο της Ørsted για τα υπεράκτια αιολικά πάρκαπου διαθέτει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Εταιρεία είναι υπερήφανη και χαρούμενη για την υποστήριξή που θα προσφέρει στην Ørstedστον πρωτοποριακό ρόλο που κατέχει στη βιομηχανία υπεράκτιας αιολικής ενέργειας.
Η σύμβαση αυτή πιστοποιεί την δέσμευση αλλά και την ικανότητατης Εταιρείας να παρέχει ανταγωνιστικές και υψηλής ποιότητας καλωδιακές λύσεις για την παγκόσμια βιομηχανία υπεράκτιας αιολικής ενέργειας.
Ως περαιτέρω απόδειξη της ισχυρής δέσμευσηςτης Ελληνικά Καλώδια στην αναπτυσσόμενη αγορά υπεράκτιας αιολικής ενέργειας, η Εταιρεία επεκτείνει την παραγωγική της δυνατότητα σε καλώδια inter-array στο εργοστάσιό της στην Κόρινθο με στόχονα προμηθεύει ευρύ φάσμα καλωδίων σε εταιρείες ανάπτυξης υπεράκτιων αιολικών πάρκων παγκοσμίως,

www.wordenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης