Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Ποιοί προηγούνται σε σταυρούς στην Αθήνα

Ποιοί προηγούνται σε σταυρούς στην Αθήνα
Ποιοι υπερισχύουν με ενσωμάτωση πάνω από 50%
Οι βουλευτές στην Α' Αθηνών

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δείχνει να υπερισχύει στην καταμέτρηση των ψήφων στην Α' Αθηνών, με τον Β. Κικίλια και τον Θ. Πλεύρη να έπονται στην γαλάζια παράταξη.
Από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Βούτσης και Δ.Τζανακόπουλος προηγούνται στη σταυροδοσία, ενώ η Λ. Κανέλλη για ακόμη μία φορά βγαίνει βουλευτής του ΚΚΕ με τις περισσότερες ψήφους στην εκλογική της περιφέρεια.
Ένας βουλευτής από το ΚινΑλ, ο Κ. Σκανδαλίδης, ενώ μία βουλευτής και από το ΜέΡα 25, η Αδαμοπούλου Αγγελική.
Αναλυτικά:




Στο Βόρειο Τομέα

O Κ Χατζηδάκης δείχνει να υπερισχύει στην καταμέτρηση των ψήφων στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, με τον Α. Γεωργιάδη και τη Ν. Κεραμέως να έπονται στην γαλάζια παράταξη.
Από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκ. Τσακαλώτος και Κ. Ζαχαριάδης προηγούνται στη σταυροδοσία, ενώ ο Θ. Παφίλης για ακόμη μία φορά βγαίνει βουλευτής του ΚΚΕ με τις περισσότερες ψήφους στην εκλογική του περιφέρεια.
Ένας βουλευτής από το ΚινΑλ, ο Αν. Λοβέρδος, ένας από το ΜέΡα 25, ο Κ. Γρηγοριάδης, και μία από την Ελληνική Λύση, η Αν. Αλεξοπούλου.
Αναλυτικά:




Στον Νότιο Τομέα


O Ν. Δένδιας δείχνει να υπερισχύει στην καταμέτρηση των ψήφων στον Νότιο Τομέα Αθηνών, με τον Κ. Κυρανάκη και τον Δ. Χατζηδάκη να έπονται στην γαλάζια παράταξη.
Από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Παππάς και . Φωτίου προηγούνται στη σταυροδοσία, ενώ ο Χ. Κατσώτης βγαίνει βουλευτής του ΚΚΕ.
Ένας βουλευτής από το ΚινΑλ, η Φ. Γεννηματά, μία από το ΜέΡα 25, η Σ. Σακοράφα, και ένας από την Ελληνική Λύση, ο Δ. Βαγενάς.
Αναλυτικά:



Στον Δυτικό Τομέα

Σε μία από τις λίγες περιφέρειες που ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε την πλειοψηφία, στον Δυτικό Τομέα των Αθηνών, ο Γ. Δραγασάκης και Δ. Βίτσας προηγούνται στην παράταξη, ενώ από τη Νέα Δημοκρατία ο Κ. Μητσοτάκης και Μ. Βαρβιτσιώτης προηγούνται στην γαλάζια παράταξη.
Ένας βουλευτής από το ΚΚΕ, ο Δ. Κουτσούμπας, μία από το ΚΙΝΑΛ, η Ν. Γιαννακοπούλου και ένας από το ΜέΡΑ 25, ο Κρίτων Αρσενης.
Από την Ελληνική Λύση εκλέγεται η Μ. Αθανασίου.
Αναλυτικά:




Στην Α' Πειραιώς

Η Νέα Δημοκρατία επικράτησε στην Α' Πειραιώς εκλέγοντας τέσσερις βουλευτές, ενώ έναν εκλέγει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ, ενώ δεν εκλέγει βουλευτή το Κίνημα Αλλαγής.
Από τη ΝΔ εκλέγονται οι Κατσαφάδος Κωνσταντίνος, Μελάς Ιωάννης, Μανωλάκος Νικόλαος, Δούνια Παναγιώτα.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Θεόδωρος Δρίτσας, ενώ από το ΚΚΕ η Ασημίνα (Σεμίνα) Διγενή.


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης