Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συμμετοχή της PETROGAZ ENERGY στο Healthy Life Festival

Συμμετοχή της PETROGAZ ENERGY στο Healthy Life Festival
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 17:00, στην αίθουσα Ε2 του εκθεσιακού χώρου Helexpo στο Μαρούσι
Με γνώμονα την αξιοπιστία, τη διαχρονικότητα και την συνέπεια, η PETROGAZ ENERGY, που αποτελεί το βραχίονα της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ στον τομέα της προμήθειας Φυσικού Αερίου και Ηλεκτρικής Ενέργειας, ξεκινά τα πρώτα βήματά της και συνεισφέρει με διάφορους τρόπους στο ΕΥ ΖΗΝ των Ελλήνων.
Στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχει στο Healthy Life Festival και διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Η Ψυχολογία και η Διατροφή ως συνιστώσες του ΕΥ ΖΗΝ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 17:00, στην αίθουσα Ε2 του εκθεσιακού χώρου Helexpo στο Μαρούσι, όπου θα παρευρεθούν και θα προλογίσουν την εκδήλωση:

- Η Πρόεδρος του Ομίλου VERONIKI HOLDING, Veronica Gusa de Dragan
- Ο Γενικός Διευθυντής της VERONIKI HOLDING, Χρίστος Χριστοφίδης
- Ο Γενικός Διευθυντής & Διευθύνων σύμβουλος της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, Στέφανος Μεντζέλος

Θa ακολουθήσουν ομιλίες με θέματα Ψυχολογίας και Διατροφής σε σχέση με το ΕΥ ΖΗΝ από τους:
- Νικόλαο Νικολακάκη, Ειδικό Ψυχοθεραπευτή,
- Κωνσταντίνο Σφλώμο, Καθηγητή Χημείας Τροφίμων

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ αποτελεί μία εταιρεία που αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας για πάνω από 65 χρόνια. Προσφέρει οικονομικά προϊόντα, απολύτως ασφαλή και σε πλήρη συμμόρφωση με την Ελληνική νομοθεσία, ενώ λειτουργεί διαχρονικά με βάση τις αξίες και τις κατευθύνσεις του Κώδικα Δεοντολογίας που διαθέτει. Ο κώδικας αυτός θέτει ξεκάθαρους κανόνες έτσι ώστε η Εταιρεία να λειτουργεί πάντα αποτελεσματικά σε αυτό το περιβάλλον αξιών, με σεβασμό στο συνάδελφο, το συνεργάτη, τον πελάτη, το περιβάλλον και τον ανταγωνιστή.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης