Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guaido (Βενεζουέλα): Τίποτα δεν θα μας σταματήσει – Ο λαός είναι αποφασισμένος

tags :
Guaido (Βενεζουέλα): Τίποτα δεν θα μας σταματήσει – Ο λαός είναι αποφασισμένος
Ήρε τη βουλευτική του ασυλία η Συντακτική Συνέλευση, προχωρά η σε βάρος του ποινική δίωξη
Την πρόθεση του να συνεχίσει τον αγώνα για την πτώση του καθεστώτος του προέδρου της Βενεζουέλας, N. Maduro μετά την απόφαση της Συντακτικής Συνέλευσης να άρει τη βουλευτική του ασυλία εξέφρασε ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης J. Guaido.
«Τίποτα δεν θα μας σταματήσει.
Ο λαός είναι αποφασισμένος και τίποτα δεν θα μας σταματήσει» είπε μιλώντας σε υποστηρικτές του και δημοσιογράφους ο Guaido, τονίζοντας πως δεν θα γίνει ούτε ένα βήμα «πίσω» σε «αυτή τη διαδικασία».
Σημειώνεται ότι η Συντακτική Συνέλευση της Βενεζουέλας ήρε χθες Τρίτη την ασυλία και ενέκρινε την άσκηση ποινικής δίωξης για κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του επικεφαλής της Εθνοσυνέλευσης J. Guaido, που έχει αναγνωριστεί ως μεταβατικός πρόεδρος της χώρας από τις κυβερνήσεις περίπου πενήντα κρατών.
Η Συντακτική Συνέλευση ψήφισε ομόφωνα υπέρ της πρότασης να «εγκρίνει τη συνέχιση των ποινικών διώξεων από το Ανώτατο Δικαστήριο εναντίον του βουλευτή J. Guaido», την ώρα που η αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι το Ανώτατο Δικαστήριο και η Συντακτική Συνέλευση αποτελούν όργανα του σοσιαλιστή προέδρου Ν. Maduro.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης