Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Συνομιλίες της OMV με τη ρουμανική κυβέρνηση για το πλαίσιο εξερεύνησης στη Μαύρη Θάλασσα

Συνομιλίες της OMV με τη ρουμανική κυβέρνηση για το πλαίσιο εξερεύνησης στη Μαύρη Θάλασσα
Η εξερεύνηση του μπλοκ Neptun της Μαύρης Θάλασσας από μια κοινοπραξία μεταξύ της ρουμανικής θυγατρικής της OMV της Petrom και της αμερικανικής ExxonMobil  είναι η πρώτη εξερεύνηση των βαθέων υδάτων της Ρουμανίας
Η αυστριακή εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου OMV εξακολουθεί να δεσμεύεται έντονα για το ερευνητικό έργο της στη Μαύρη Θάλασσα της Ρουμανίας και συνεχίζει το διάλογο με τη κυβέρνηση για τη δημιουργία του σωστού πλαισίου, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Rainer Seele.
Η εξερεύνηση του μπλοκ Neptun της Μαύρης Θάλασσας από μια κοινοπραξία μεταξύ της ρουμανικής θυγατρικής της OMV της Petrom και της αμερικανικής ExxonMobil είναι η πρώτη εξερεύνηση των βαθέων υδάτων της Ρουμανίας.
Το κατώτερο κοινοβούλιο της Ρουμανίας ενέκρινε το νομικό πλαίσιο για τέτοιου είδους έργα στα τέλη του περασμένου έτους, κάτι που η Rainer Seele δήλωσε ότι επιδείνωσε το δημοσιονομικό πλαίσιο για τις επιχειρήσεις.
"Η Ρουμανία απομακρύνεται από μια φιλελεύθερη αγορά φυσικού αερίου", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος σε τηλεφωνική συνάντηση επενδυτών. "Οι επενδυτές πρέπει να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη στη Ρουμανία και είμαι ένας από αυτούς."


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης