Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Νεός Υπουργός Άμυνας ο Ευγ. Αποστολάκης - μέχρι τώρα αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Νεός Υπουργός Άμυνας ο Ευγ. Αποστολάκης - μέχρι τώρα αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Eίχε προαναγγελθεί από το Bankingnews.gr

O Eυάγγελος Αποστολάκης αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι ο νέος υπουργός Άμυνας στην θέση του Πάνου Καμμένου.
Για τον αντικαταστάτη του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας,Ευ. Αποστολάκη το BN είχε γράψει από τις 31 Δεκεμβρίου 201
Απόλυτη επίβεβαίωση του Bankingnews.gr, συνιστά η ανάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον ναύαρχο και αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, όπως έκανε γνωστό σήμερα (13/1.2019) ο πρωθυπουργός.
Για τον αντικαταστάτη του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας το BN είχε γράψει από τις 31 Δεκεμβρίου 2018.
Τι έγραφε στις 31/12/2018 το Bankingnews:  Με βάση πηγές προσκείμενες που είναι σε θέση να γνωρίζουν ορισμένα σχέδια, οι αμερικανοί θα θεωρούσαν ιδιαίτερης βαρύτητας κίνηση και συμβολικότητας να τεθεί υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ελλάδος.
Όπως έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος όταν έρθει προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό θα αποχωρήσει από την Κυβέρνηση.
Εν μέσω ανησυχιών για όξυνση των προκλήσεων των τούρκων στο Αιγαίο και με δεδομένο το γεγονός ότι το 2019 θα ενταθούν οι διαδικασίες για τους υδρογονάνθρακες στην Κύπρο θα πρέπει να βρεθεί ένας αντικαταστάτης που απολαμβάνει της αποδοχής της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και ειδικά των αμερικανών.
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης