Επιχειρήσεις

Η Protergia συνεργάζεται με Eurolife ERB και προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε οικιακούς πελάτες

Η Protergia συνεργάζεται με Eurolife ERB και προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε οικιακούς πελάτες

Η συνεργασία αυτή προσβλέπει στη δημιουργία του προγράμματος PROTERGIA  BENEFIT, μιας ομπρέλας πρόσθετων υπηρεσιών για τους οικιακούς πελάτες της Protergia που μεταξύ άλλων αφορούν και καλύψεις σχετικές με την κατοικία τους (π.χ. πλημμύρα, φωτιά, σεισμός, κλοπή, βλάβες κ.ά.)

Μια νέα δυναμική συνεργασία εγκαινίασε πρόσφατα η Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, με την  ασφαλιστική εταιρεία Eurolife ERB, στο πλαίσιο της επιδίωξής της να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ποιοτικές, πλήρεις και προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες.

Η συνεργασία αυτή προσβλέπει στη δημιουργία του προγράμματος PROTERGIA  BENEFIT, μιας ομπρέλας πρόσθετων υπηρεσιών για τους οικιακούς πελάτες της Protergia που μεταξύ άλλων αφορούν και καλύψεις σχετικές με την κατοικία τους (π.χ. πλημμύρα, φωτιά, σεισμός, κλοπή, βλάβες κ.ά.).

Ξεκινώντας από σήμερα, η πρώτη υπηρεσία που θα προσφέρεται από την Protergia σε πελάτες της θα αφορά σε κάλυψη από κινδύνους που μπορούν να συμβούν μέσα στο σπίτι τους, είτε είναι ιδιοκτήτες, είτε ενοικιαστές.

Με αφορμή την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας,  κ. Ιωάννης Γιαννακόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής του τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας - Protergia της MYTILINEOS δήλωσε: «Η Protergia, είναι o μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που παράγει πάνω από το 10% της ελληνικής ηλεκτρικής ενέργειας. Πλέον, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικά συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, πάντα με την αξιοπιστία της MYTILINEOS. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας με το κύρος της Eurolife».

Από την πλευρά του, ο κ. Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής δικτύων πωλήσεων, της Eurolife ERB δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Protergia μας δίνει την ευκαιρία να απαντήσουμε στην ανάγκη των καταναλωτών για επωφελή  ασφαλιστικά προγράμματα, με απλές διαδικασίες, προσφέροντας ουσιαστική και αποτελεσματική κάλυψη για το περιεχόμενο της κατοικίας τους. Η Eurolife ERB με στόχο την ανάπτυξή της μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και διεύρυνση του πελατολογίου της, δημιούργησε προγράμματα affinities που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό. Οι στοχευμένες αυτές ενέργειες και πρωτοποριακές υπηρεσίες εστιάζουν στην πρόληψη και την διεύρυνση της ασφαλιστικής συνείδησης και της προστασίας των πολιτών».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης