Διεθνή

Εξασφάλιση έργου αιολικής ενέργειας ισχύος 198 MW της Siemens Gamesa στις ΗΠΑ

Εξασφάλιση έργου αιολικής ενέργειας ισχύος 198 MW της Siemens Gamesa στις ΗΠΑ

Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης ένα 20ετές πρόγραμμα εξυπηρέτησης και συντήρησης

Σύμβαση για την προμήθεια 62 ανεμογεννητριών έλαβε η Siemens Gamesa Renewable Energy για ένα έργο ισχύος 198.5 MW στο Κάνσας των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, η SGRE θα προμηθεύσει ανεμογεννήτριες τύπου 48 SG 3.4-132 και 14 SWT-2.3-108 για την αιολική εγκατάσταση Southern Power's Reading που βρίσκεται στις κομητείες Lyon και Osage.

Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης ένα 20ετές πρόγραμμα εξυπηρέτησης και συντήρησης, το οποίο περιλαμβάνει «προηγμένες διαγνωστικές και ψηφιακές δυνατότητες, προσαρμοσμένες ώστε να αυξάνουν τις επιδόσεις και τη λειτουργία με προβλέψιμο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται χαμηλό κόστος ενέργειας για τους πελάτες».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Siemens Gamesa έχει παράσχει στροβίλους για περισσότερες από 150 τοποθεσίες έργων με παραγωγική ικανότητα άνω των 18 GW στις ΗΠΑ, αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια μέσου σπιτιού.

Τέλος, στο Κάνσας η Siemens Gamesa έχει 484 ανεμογεννήτριες εγκατεστημένες σε εννέα έργα συνολικού ύψους άνω των 1.000 MW. Η Southern Power συνεργάστηκε προηγουμένως με τη Siemens Gamesa σε τέσσερις άλλες εγκαταστάσεις έργων ανεμογεννητριών, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 300 ανεμογεννητριών, συνολικού ύψους περίπου 720 MW εγκατεστημένων και υπό υπηρεσία.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης