Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Συνάντηση Κοτζιά-Cavusoglu αύριο (6/1) στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό

Συνάντηση Κοτζιά-Cavusoglu αύριο (6/1) στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό, ενόψει της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων μεταξύ ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων στη Γενεύη.
Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Mevlut Cavusoglu θα έχει αύριο Παρασκευή 6 Ιανουαρίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην έδρα του ΟΗΕ, όπου θα συναντηθεί με τον νέο Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ενόψει της διάσκεψης της Γενεύης για το Κυπριακό.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό, ενόψει της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων μεταξύ ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων στις 9-11 Ιανουαρίου στη Γενεύη.
Κατά την εκεί παραμονή του στη Νέα Υόρκη ο κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών Πέτερ Τόμσον, τον εκτελεστικό διευθυντή της American Jewish Committee (AJC) Ντέιβντ Χάρις, τον επίτιμο διευθυντή της Anti-Defamation League Αμπραχάμ Φόξμαν και τον απεσταλμένο του γ.γ. ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της FYROM Μάθιου Νίμιτς.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης