Ενέργεια

Την μεγαλύτερη παραγγελία της δέχτηκε η Vestas από την Ινδία

Την μεγαλύτερη παραγγελία της δέχτηκε η Vestas από την Ινδία
Παράλληλα, η παραγγελία περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση των στροβίλων
Η Watsun Infra Private Limited, θυγατρική της Continuum Wind Energy, έχει τοποθετήσει εντολή 96 MW για τη δεύτερη φάση του Αιολικού Πάρκου Periyapatti των 150 MW στην πολιτεία Tamil Nadu της Ινδίας.
Το έργο παρουσιάζει την ευελιξία της πλατφόρμας 2 MW βελτιστοποιώντας τη διάταξη του αιολικού πάρκου στις συνθήκες ανέμου της τοποθεσίας και απασχολώντας 34 τουρμπίνες V100-2.0 MW καθώς και 14 τουρμπίνες V110-2.0 MW που συνδυάζουν τη μεγιστοποίηση της παραγωγής ενέργειας.
Παράλληλα, η παραγγελία περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση των στροβίλων, με την παράδοση των τελευταίων να αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2018 με προγραμματισμό για το τρίτο τρίμηνο του 2018.
«Η Continum είναι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Vestas και να αναπτύξει 48 στροβίλους με προηγμένη αεροναυπηγική. Αυτές οι 48 τουρμπίνες θα προστεθούν στα 27 που προμηθεύτηκαν προηγουμένως από τη Vestas και ανατέθηκαν να κατασκευάσουν το έργο των 150 MW στο Ταμίλ Ναντού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμβάλουμε με λίγα λόγια στο μετασχηματιστικό πρόγραμμα των κυβερνήσεων της Ινδίας και του Ταμίλ Ναντού για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε όλους τους πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Arvind Bansal, Διευθύνων Σύμβουλος της Continuum Energy.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης