Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Μητσοτάκης: Με την ΝΔ θα υπάρξει επενδυτική έκρηξη στην Ελλάδα

Μητσοτάκης: Με την ΝΔ θα υπάρξει επενδυτική έκρηξη στην Ελλάδα
«Eίμαστε έτοιμοι, έτοιμοι να φέρουμε την ελπίδα, να κάνουμε την Ελλάδα δυνατή», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας το συνέδριο του κόμματος.
«Eίμαστε έτοιμοι, έτοιμοι να φέρουμε την ελπίδα, να κάνουμε την Ελλάδα δυνατή», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας το συνέδριο του κόμματος.
«Το όραμά της η Ν.Δ. θα το υλοποιήσει ενωμένη και ανανεωμένη, στηριγμένη στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού», τόνισε.
Ο Κυριάκος Μηστοτάκης ωστόσο ανέλαβε και τις ευθύνες της ΝΔ για την κακή εικόνα της Ελλάδας μέχρι σήμερα. Την Ελλάδα της αναξιοκρατίας, της διαφθοράς, της οικογενειοκρατίας τονίζοντας οτι όλοι πρέπει να μάθουν απο τα λάθη τους ώστε να αλλάξουν.
«Η Ν.Δ. αλλάζει, αλλάζουν οι συνήθειές μας, αλλάζει η λειτουργίας μας, αλλάζει ο ίδιος ο τρόπος που κάνουμε πολιτική», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και σημείωσε ότι οφείλει να εγγυηθεί το μέλλον της. «Το κόμμα αλλάζει, μαθαίνει από τα λάθη του, αλλάζουμε οι ίδιοι για να αλλάξουμε όλοι μαζί την Ελλάδα», επέμεινε.
Τόνισε την ανάγκη να σταματήσει η ισοπεδωτική λογική ότι «όλοι είμαστε ίδιοι στην πολιτική», γιατί -όπως είπε- δεν είμαστε όλοι ίδιοι και πρέπει να αγωνιστούμε κόντρα στη μοιρολατρία ότι για όλα αποφασίζουν οι ξένοι.

Η χθεσινή (16/12) του ομιλία στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης 
Σαφές μήνυμα ενότητας των στελεχών της ΝΔ αλλά και προσέγγισης του νέου φορέα της κεντροαριστεράς έστειλε ο Κ. Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη των εργασιών του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ.
Αφού χαιρέτησε και επαίνεσε του πρώην προέδρους της ΝΔ Κ. Καραμανλή, Αν Σαμαρά και Ευγ. Μειμαράκη για το έργο τους ο κ Μητσοτάκης απευθύνθηκε στη Φώφη Γεννηματά και το Σταύρο Θεοδωράκης που παρευρίσκονται στο Συνέδριο αφήνοντας να εννοηθεί ότι «υπάρχει συμφωνία μεταξύ της ΝΔ και του νέου φορέα της κεντροαριστερά για την επόμενη ημέρα».
«Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας τις εργασίες του 11ου συνεδρίου της Ν.Δ., σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία».
«Δεν είμαστε καταδικασμένοι από τη μοίρα μας να ζούμε στην ανέχεια, αξίζουμε καλύτερα και θα διεκδικήσουμε αυτό το καλύτερο μέλλον με μπροστάρη τη Ν.Δ. », είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «ο αγώνας μέχρι τις εκλογές δεν θα είναι εύκολος», προσθέτοντας ωστόσο: «Ας το καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι αντέχουμε και τη χειρότερη λάσπη, τη συκοφαντία, τη χυδαιότητα της κυβέρνησής του».
«Από την Κυριακή το βράδυ το ρολόι για τις εκλογές χτυπάει αντίστροφα, για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά», τόνισε.
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «μια φαύλη τριετία του διχασμού, της δημαγωγίας και του λαϊκισμού», μίλησε για μια κοινωνία αποκαμωμένη και συχνά οργισμένη, για να συμπληρώσει ότι η ζημιά που έγινε τα τελευταία τρία χρόνια δεν είναι μόνο οικονομική, αφού «η ανικανότητα της κυβέρνησης και τα ψέματα διχάζουν του Έλληνες». «Εμείς», συνέχισε, «έχουμε σκοπό να ενώσουμε τον τόπο, να αποκρούσουμε τους ψεύτικους διχασμούς».
Όπως είπε, σκοπός του συνεδρίου είναι «να αναδείξουμε τις πολιτικές που έχει ανάγκη η χώρα για την έξοδο από την κρίση, να δείξουμε στις Έλληνιδες και τους Έλληνες ότι ναι υπάρχει κι άλλος δρόμος, να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τη φαυλότητα, τα ψέματα των σημερινών κυβερνώντων, να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης