Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Συνατήσεις Τσίπρα στο Σικάγο με funds και επιχειρηματίες για προσέλκυση επενδύσεων

Συνατήσεις Τσίπρα στο Σικάγο με funds και επιχειρηματίες για προσέλκυση επενδύσεων
Ο πρωθυπουργός εγγυήθηκε ότι η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα παρέχει ασφάλεια στους επενδυτές.
Συνάντηση με 12 επιχειρηματίες και εκπροσώπους εταιρειών του Σικάγο που δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στους τομείς της ενέργειας, της τεχνολογίας, των αερομεταφορών και των funds, είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Η Ελλάδα δεν αφήνει πίσω της μόνο την κρίση αλλά και το μοντέλο που οδήγησε σε αυτήν» διαβεβαίωσε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά για τη γραφειοκρατία, την πολυνομία και τα υπόλοιπα προβλήματα που αποτελούν επενδυτικά εμπόδια στη χώρα μας.
Ο πρωθυπουργός φέρεται να διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες πως έχει πλέον απλοποιηθεί η διαδικασία δημιουργίας νέων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, χάρη στις νομοθετικές αλλαγές και την πρόβλεψη του αναπτυξιακού νόμου για 12 χρόνια σταθερού φορολογικού πλαισίου για τις μεγάλες επενδύσεις.
Μάλιστα ο ίδιος εγγυήθηκε ότι η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα παρέχει ασφάλεια στους επενδυτές.
Κλείνοντας, είπε η αναβάθμιση των διμερών σχέσεων είχε ήδη διαφανεί από την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, τον περασμένο Νοέμβριο και επιβεβαιώθηκε με την πρόσκληση που έλαβε από τον νέο Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης