Αναλύσεις

Πιτσιόρλας (υφ. Οικονομίας): Έρχεται νομοσχέδιο για αδειοδοτήσεις fast track σε επενδύσεις

Πιτσιόρλας (υφ. Οικονομίας): Έρχεται νομοσχέδιο για αδειοδοτήσεις fast track σε επενδύσεις
«Στις αρχές του 2018 μπορεί να αρχίσει η υλοποίηση του έργου στο Ελληνικό» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πιτσιόρλας
Την θέση ότι το επόμενο διάστημα έρχεται νομοσχέδιο για αδειοδοτήσεις fast track σε επενδύσεις διατύπωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, Στ. Πιτσιόρλας, ο οποίος και με αφορμή την χθεσινή απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου υπογράμμισε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.
«Στις αρχές του 2018 μπορεί να αρχίσει η υλοποίηση του έργου στο Ελληνικό» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Πιτσιόρλας, ο οποίος χαρακτήρισε «εμβληματική» την επένδυση προσθέτοντας ότι όλοι θα ήθελαν να συνδέσουν το όνομά τους με αυτή.
Αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ, είπε πως αυτή «προσπαθεί να σταματήσει τα πάντα», τονίζοντας ότι «όλοι έχουμε συμφέρον να προχωρήσει το έργο».
«Η ΝΔ δεν κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει κακό στη χώρα.
Να πέσουν οι τόνοι και να αφήσουν τις υπηρεσίες να κάνουν τη δουλειά τους» υπογράμμισε ο υφυπουργός Οικονομίας, επισημαίνοντας ότι αυτές οι διαδικασίες είναι ρουτίνας αλλά και χρονοβόρες και το γνωρίζουν όσοι έχουν χτίσει σε περιοχές αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.
«Δεν είναι θέμα για πολιτική αντιπαράθεση.
Η χθεσινή απόφαση του ΚΑΣ έδειξε ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τους αρχαιολόγους» είπε ο κ.Πιτσιόρλας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης