ΛΑΓΗΕ: Νέο πληροφοριακό σύστημα επενδυτικής ενίσχυσης ηλεκτροπαραγωγών ΑΠΕ/ΣΗΘΥΑ

ΛΑΓΗΕ: Νέο πληροφοριακό σύστημα επενδυτικής ενίσχυσης ηλεκτροπαραγωγών ΑΠΕ/ΣΗΘΥΑ
Ο ΛΑΓΗΕ ανακοινώνει την θέση σε λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος από σήμερα (17/7) στην διεύθυνση cl.lagie.gr/apex/f.
Την λειτουργία νέου πληροφοριακού συστήματος καταγραφής επενδυτικής ενίσχυσης κατόχων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ με συμβάσεις Λειτουργικής Ενίσχυσης Διαφορικής Προσαύξησης ή Σταθερής Τιμής στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα και Δίκτυο, ανακοίνωσε ο ΛΑΓΗΕ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Λειτουργού:
«Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του ν.4414/16 και της με αρ. πρωτ. ΑΠΕΗΛ/Α/Φ1/οικ.187480 (ΦΕΚ Β’3955/9.12.2016) Υπουργικής Απόφασης, ο ΛΑΓΗΕ για τους σταθμούς που έχουν συνάψει σύμβαση λειτουργικής ενίσχυσης (σταθερής τιμής ή διαφορικής προσαύξησης) στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα και στο Διασυνδεδεμένο Δίκτυο μετά την 1η Ιανουαρίου 2016, υλοποίησε κατάλληλο σύστημα πληροφορικής για την υποδοχή ηλεκτρονικών δηλώσεων από τους Κατόχους σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ, προκειμένου να δηλώσουν το ποσό της επενδυτικής ενίσχυσης που έχει καταβληθεί και τα λοιπά απαιτούμενα στοιχεία για τον υπολογισμό του μηνιαίου Ποσού Απομείωσης της Λειτουργικής Ενίσχυσης (Π.Α.Λ.Ε.).
Ο ΛΑΓΗΕ ανακοινώνει την θέση σε λειτουργία του ανωτέρω πληροφοριακού συστήματος από σήμερα στην διεύθυνση cl.lagie.gr/apex/f
 
Αρχική δημοσίευση:  17/7/2017 12:02

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης