Χρηματιστήριο & Αγορές

Κέρδη για την Wall Street - Νέο ρεκόρ για τον Dow Jones

Κέρδη για την Wall Street - Νέο ρεκόρ για τον Dow Jones
Ο S & P 500 Energy Sector σημείωσε άνοδο 0,44% στις 479,19 μονάδες
Οι μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης  διαπραγματεύθηκαν υψηλότερα την Πέμπτη 13/7/2017, καθώς αυξήθηκαν οι λιανικές πωλήσεις.
Ο Dow Jones κατέγραψε νέο ρεκόρ στις 21558,83 μονάδες με άνοδο 0,12%, με τις Wal-Mart, Goldman Sachs και Apple να έχουν  τα περισσότερα κέρδη.
Ο S & P 500 είχε κέρδη 0,19% με την Target  να καταγράφει μια από τις καλύτερες  επιδόσεις και έκλεισε στις 2447,83 μονάδες.
Ο S & P 500 Energy Sector σημείωσε άνοδο 0,44% στις 479,19 μονάδες.
Οι μετοχές της Target σημείωσαν αύξηση 4,3%, καθώς  η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένει «μέτρια αύξηση» στις πωλήσεις καταστημάτων το δεύτερο τριμήνο και πρόσθεσε ότι αναμένει τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου να βρεθούν στο υψηλότερο σημείο της πρόβλεψης.
Η μετοχή  είχε διαπραγματευτεί πάνω από 6 % υψηλότερα στο premarket.
"Τα νέα της Target είναι μια πολύ αναγκαία ανάσα για τους λιανοπωλητές", δήλωσε ο Adam Sarhan, Διευθύνων Σύμβουλος της 50 Park Investments.
Το ταμείο SPR S & P Retail Exchange (XRT) κέρδισε 2,2% και ήταν σε καλό δρόμο για να καταγράψει την καλύτερη ημέρα από τις 26 Ιουνίου.
Οι μετοχές των Wal-Mart, Kohl, Costco και Macy αυξήθηκαν επίσης.
Ο  Nasdaq σημείωσε άνοδο 0,21% στις 6274,44 μονάδες.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Wall Street βρέθηκε και η  Ουάσινγκτον.
Η πρόεδρος της Federal Reserve, Janet Yellen, κατέθεσε στο Κογκρέσο για τη δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Οι παρατηρήσεις της Τετάρτης πυροδότησαν ένα ράλι στη χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ.
"Βλέπουμε το χθεσινό ξεμπλοκάρισμα πάνω από την αντίσταση, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ως καταλύτη για ένα επόμενο βήμα  σε νέα υψηλά, κάτι που θα απέδιδε μια βραχυπρόθεσμη προβολή κίνησης περίπου 2507 για το SPX", δήλωσε η Katie Stockton, επικεφαλής τεχνικός στρατηγικός στο BTIG .
Ο S & P σημείωσε άνοδο 0,85% την Τετάρτη και η Dow σημείωσε  ρεκόρ  ενδοσυνεδριακά αλλά και κλεισίματος.

 www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης