Ενέργεια

Οι προσφορές ΒΡ και ΕΚΟ για το πετρέλαιο θέρμανσης

Οι προσφορές ΒΡ και ΕΚΟ για το πετρέλαιο θέρμανσης
Αναλυτικά οι προσφορές για τους καταναλωτές
Τα προγράμματα προσφορών για αγορά πετρελαίου θέρμανσης σε πρατήρια με τα εμπορικά σήματα ΕΚΟ και BP ανακοίνωσε σήμερα η Helleniq Energy.

Ειδικότερα, με αγορά BP Πετρελαίου Θέρμανσης από 15/10/2024 έως και 30/4/2025, 100 τυχεροί κάθε μήνα κερδίζουν δωροεπιταγή αξίας 100 Euro.

Προϋπόθεση για να συμμετέχουν στην κλήρωση είναι να είναι μέλη του προγράμματος BPme και να χρησιμοποιήσουν την κάρτα BPme (φυσική ή ψηφιακή) κατά την αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης, με ελάχιστο όριο τα 500 lt.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε έως και 12 άτοκες δόσεις, με πιστωτικές κάρτες Mastercard ή Visa, εκδόσεως Ελληνικών Τραπεζών.

Τα μέλη του προγράμματος BPme με την αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης κερδίζουν 0,5 BPme πόντο ανά λίτρο ενώ με κάρτες Bonus της Alpha Bank, οι καταναλωτές επωφελούνται 4 Bonus πόντους για κάθε 1 Euro αγοράς Πετρελαίου Θέρμανσης και 100 Euro στο Πετρέλαιο
Θέρμανσης, εξαργυρώνοντας 50.000 Bonus πόντους.

Αντίστοιχα για την ΕΚΟ 100 τυχεροί κερδίζουν το Πετρέλαιο Θέρμανσης της χρονιάς.

Προϋπόθεση για να μπουν στην κλήρωση είναι να είναι μέλη του προγράμματος EKO Smile και να χρησιμοποιήσουν την κάρτα ΕΚΟ Smile (φυσική ή ψηφιακή) κατά την αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης, με ελάχιστο όριο τα 500 lt. Στους 100 τυχερούς επιστρέφεται η αξία της παραγγελίας τους για αγορές από 500 έως 1000 lt σε δωροκάρτα ΕΚΟ. Οι κληρώσεις είναι μηνιαίες.

Ομοίως υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε έως και 12 άτοκες δόσεις, με πιστωτικές κάρτες Mastercard ή Visa, εκδόσεως Ελληνικών Τραπεζών.

Τα μέλη του προγράμματος EKO Smile με την αγορά Πετρελαίου Θέρμανσης κερδίζουν 0,5 Smile πόντο ανά λίτρο ενώ οι καταναλωτές κερδίζουν 1% Euroπιστροφή στο Πετρέλαιο θέρμανσης με πιστωτικές κάρτες Eurobank.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης