Παρενέργειες

Διορθωτικά η Ευρώπη στο-1,2% το ΧΑ, θετικό γύρισμα στο ΧΑ - BofA: Στόχος οι 4800 για τον S&P, long στα ομόλογα, ανοδικά τα futures

tags :
Διορθωτικά η Ευρώπη στο-1,2% το ΧΑ, θετικό γύρισμα στο ΧΑ - BofA: Στόχος οι 4800 για τον S&P, long στα ομόλογα, ανοδικά τα futures

(14.29) Με εναλλαγές προσήμων τα Futures σε θετικό έδαφος για την Wall +0,35% o S&P, στο -1,6% ο DAX

Το ελληνικό χρηματιστήριο γύρισε από -1,5% σε θετικό έδαφος.

Nωρίτερα:

Γύρισμα στο - 0,5% του S&P και -2% του DAX οδηγούν το ΧΑ στο -1,3%

Μetlen 38,5 ευρώ, Metlen 19,78 ευρώ, ΔΕΗ 12,61 ευρώ.

Νωρίτερα:


Ανοδική αναστροφή στα futures σήμερα το πρωί 11/4 με τον S&P  στον +1,2% 5.430 μονάδες και αντίστοιχα στον DAX +1,3% 21.000 μονάδες. 

Οι αγορές μέσα από volatility ανακτούν επίπεδα με τον “κινέζο” Hang Seng να κερδίζει 1,7% και τον Nikkei να επριορίζει τις απώλειες του στο 2,8%.

 Το ευρώ συνεχίζει την άνοδο του στο 1,1260 έναντι του δολαρίου και το πετρέλαιο μετά την χθεσινή πτώση ανακάμπτει με το brent στα 64 δολάρια.

 Περιβάλλον στο οποίο ειδικά οι traders  θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τις κινήσεις τους καθώς είναι δύσκολο να πιάσει κανείς αυτή την αγορά, ενώ για τις επιλεγμένες ενεργειακές μετοχές ο κίνδυνος θα είναι να μείνουν χωρίς χαρτιά.

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης