Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ινδονησία προσφέρει 15 πετρελαϊκά μπλοκ σε υποψήφιους επενδυτές

Η Ινδονησία προσφέρει 15 πετρελαϊκά μπλοκ σε υποψήφιους επενδυτές
Αλλαγή κανόνων προωθεί η κυβέρνηση της  χώρας σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των κινήτρων για νέες επενδύσεις
Η Ινδονησία προσφέρει 15  μονάδες πετρελαίου και φυσικού αερίου σε υποψήφιους επενδυτές , δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι σήμερα  Παρασκευή 19/5/2017, ελπίζοντας ότι οι πιο ευέλικτοι όροι θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος για τον κλάδο μετά από άσχημες επιδόσεις του 2016.
Σύμφωνα με το reuters φέτος η κυβέρνηση εφαρμόζει νέους κανόνες κατανομής της παραγωγής, θα αναθεωρήσει τους κανόνες σχετικά με τα ανακτήσιμα έξοδα και θα μειώσει τους εισαγωγικούς δασμούς στον εξοπλισμό εξερεύνησης όπου είναι δυνατόν, ανέφερε ο υπουργός ενέργειας κ. Arcandra Tahar, επισημαίνοντας τις προσπάθειες παροχής κινήτρων για νέες επενδύσεις.
Η τελευταία προσφορά περιλαμβάνει 10 συμβατικά μπλοκ και 5 μη συμβατικά μπλοκ πετρελαίου και φυσικού αερίου και όλα θα προσφερθούν στο πλαίσιο ενός συστήματος μεικτών μερισμάτων παραγωγής, δήλωσε ο Wiratmaja Puja, γενικός διευθυντής πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Σε αντίθεση με τις συμβατικές δεξαμενές πετρελαίου και φυσικού αερίου, το μη συμβατικό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο δεν ρέουν φυσικά μέσω του βράχου, καθιστώντας την παραγωγή  πιο δύσκολη.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης