Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Βrexit «στέλνει» βρετανικές επιχειρήσεις στη Γαλλία

Το Βrexit «στέλνει» βρετανικές επιχειρήσεις στη Γαλλία
60.000 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσει η μετεγκατάσταση βρετανικών επιχειρήσεων στη Γαλλία
Εξήντα χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας προβλέπει η Γαλλία ότι θα δημιουργηθούν στην αγορά της, μιας και πολλές βρετανικές επιχειρήσεις μετεγκαθίστανται στο έδαφός της, λόγω brexit.
Μάλιστα, η Γαλλία, προέβη σε μια σειρά από ενέργειες για να υποδεχθεί τη βρετανική επιχειρηματικότητα και να καταστήσει την προσαρμογή της στη γαλλική οικονομία και ζωή πιο εύκολη. Ίδρυσε λοιπόν μία non-stop Υπηρεσία με σκοπό να πληροφορεί τους βρετανούς επενδυτές όσον αφορά σε θέματα τρέχουσας νομοθεσίας, φορολογίας αλλά και γενικών κινήσεων στις οποίες θα πρέπει να προβαίνουν, ούτως ώστε να μη χάνεται ούτε πολύτιμος χρόνος ούτε χρήμα.
Ο ίδιος δε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Manuel Valls, προανήγγειλε πως οι επιχειρήσεις αυτές που θα εισρεύσουν στο γαλλικό έδαφος θα φορολογούνται με το μειωμένο ποσοστό της τάξεως του 28% μέχρι το 2020, το οποίο εξάλλου αποτελεί και το μέσο ποσοστό φορολόγησης ολόκληρης της Ε.Ε.
Η μετεγκατάσταση των βρετανικών επιχειρήσεων στο γαλλικό έδαφος μόνο καλό μπορεί να προοιωνίζεται για την οικονομία της Γαλλίας, μιας και, όπως υπολογίζεται, θα δημιουργήσει τουλάχιστον 60.000 νέες θέσεις εργασίας.

Πηγή www.bankingnews.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης