Ενέργεια

Θετική η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο

Θετική η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο
Σύμφωνα με το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φώντα Πολίτη-Βλάχο «υπάρχει πολύ μεγάλη διεθνής εμπειρία, τόσο στα περιβαλλοντικά θέματα, όσο και στα θέματα εξόρυξης σε σεισμογενείς περιοχές».
Θετική είναι η άποψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, με την επιφύλαξη ότι «όλοι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος», όπως είπε το μέλος της Ν.Ε. Φώντας Πολίτης-Βλάχος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Σε συνέντευξη του υπογραμμίζει, ότι «υπάρχει πολύ μεγάλη διεθνής εμπειρία, τόσο στα περιβαλλοντικά θέματα, όσο και στα θέματα εξόρυξης σε σεισμογενείς περιοχές».
Προσθέτει δε, ότι «αυτή την εμπειρία οφείλουμε να αξιοποιήσουμε, ώστε να μην θιγεί στο παραμικρό η κύρια οικονομική δραστηριότητα των Ιονίων, που είναι ο τουρισμός».
Ωστόσο, επισημαίνει ότι η λήψη αποφάσεων είναι θέμα κεντρικής διοίκησης, καθώς όπως είπε «είναι πολύ δύσκολο στις τοπικές οργανώσεις του κάθε κόμματος να γίνουν περισσότερο συγκεκριμένες, διότι πρόκειται για ένα πολύ εξειδικευμένο θέμα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης