Διεθνή

Η Ρωσία και το Κατάρ έχουν νέα σχέδια για αύξηση των επενδύσεων

Η Ρωσία και το Κατάρ έχουν νέα σχέδια για αύξηση των επενδύσεων
Ο υπουργός Εξωτερικών του Κατάρ μετέβη στη Μόσχα για να συζητήσει τις διμερείς σχέσεις και κρίσιμα παγκόσμια ζητήματα με τον Lavrov
Η Ρωσία και το Κατάρ έχουν νέα σχέδια για την αύξηση των επενδύσεων, όπου θα έχει συμμετοχή το ρωσικό Ταμείο Αμεσων Επενδύσεων, δήλωσε σήμερα (15/4) ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov.
Σύμφωνα με το ρωσικό Sputnik, ο Lavrov, σε συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες με τον ομόλογό του από το Κατάρ Σεΐχη Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani στη Μόσχα, δήλωσε ότι το Ταμείο Αμεσων Επενδύσεων της Ρωσίας πρόκειται να συμμετέχει στο πλαίσιο των κοινών επενδύσεων.
«Συμφωνήσαμε ότι κατά την επόμενη σύνοδο της κοινής διακυβερνητικής επιτροπής για την οικονομική ανάπτυξη που θα πραγματοποιηθεί στην Ντόχα στα τέλη Απριλίου, θα πρέπει να εξεταστούν μέτρα για την ενίσχυση της θετικής τάσης για την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών μας σχέσεων», δήλωσε ο Λαβρόφ.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Κατάρ μετέβη στη Μόσχα για να συζητήσει τις διμερείς σχέσεις και τα κρίσιμα παγκόσμια ζητήματα με τον Lavrov.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης