Τελευταία Νέα

Συνεργασία της Μάντσεστερ Σίτι με την εταιρεία ηλιακής ενεργειας JinkoSolar

Συνεργασία της Μάντσεστερ Σίτι με την εταιρεία ηλιακής ενεργειας JinkoSolar

Η JinkoSolar θα συνεργαστεί με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι παγκοσμίως για να προωθήσει από κοινού τη χρήση της ηλιακής ενέργειας μέσω των καινοτόμων και βραβευμένων ηλιακών προϊόντων της

 

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε σήμερα μια νέα παγκόσμια συνεργασία με την JinkoSolar, η οποία θα γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης ηλιακής ενέργειας του Club.
Η JinkoSolar είναι μια παγκοσμίως γνωστή και εξαιρετικά καινοτόμος εταιρεία ηλιακής τεχνολογίας.

Αγκαλιάζοντας την αποστολή της «αλλαγής του ενεργειακού χαρτοφυλακίου και της ανάληψης της ευθύνης για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος», η JinkoSolar διατήρησε τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στις αποστολές μονάδων για πέντε χρόνια.
Από το πρώτο τρίμηνο του 2024, η Jinko Solar έχει παραδώσει συνολικά περισσότερα από 230 GW αποστολών πάνελ παγκοσμίως, με ένα στα οκτώ ηλιακά πάνελ που είναι εγκατεστημένα στη γη να προέρχεται από την JinkoSolar.

Μέσω της συνεργασίας, η JinkoSolar θα συνδεθεί και θα συνεργαστεί με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι παγκοσμίως για να προωθήσει από κοινού τη χρήση της ηλιακής ενέργειας μέσω των καινοτόμων και βραβευμένων ηλιακών προϊόντων της και να εκπαιδεύσει περαιτέρω τους θαυμαστές για το πώς μπορούν να παίξουν ρόλο για ένα βιώσιμο μέλλον.


Παραγωγοί ΑΠΕ

Η Jinko θα υποστηρίξει επίσης τα σχέδια του συλλόγου να κάνει την προπονητική του εγκατάσταση, την City Football Academy, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το έργο αποτελεί βασικό μέρος του στόχου της Μάντσεστερ Σίτι να γίνει μηδενικού άνθρακα έως το 2030. Ως ηγέτες στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τον αθλητισμό, αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει ένα ισχυρό παράδειγμα μετάβασης σε λύσεις βιώσιμης ενέργειας και καθώς η επωνυμία JinkoSolar συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως, θα επιταχύνει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Η Kaitlyn Beale, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Global Partnerships στο City Football Group, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη νέα παγκόσμια συνεργασία με την JinkoSolar.
«Η Μάντσεστερ Σίτι και η JinkoSolar είναι δύο κορυφαίοι οργανισμοί που δίνουν έμφαση στην καινοτομία στους αντίστοιχους τομείς.

Ο Gener Miao, Chief Marketing Officer της JinkoSolar, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια συνεργασία ορόσημο μεταξύ της JinkoSolar και της Manchester City Football Club, ενώνοντας δύο πρωταθλητές στους αντίστοιχους τομείς τους.
«Αυτή η συνεργασία «πρωταθλητής για πρωταθλητισμό» γιορτάζει την αριστεία στον αθλητισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανοίγοντας το δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

«Μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση της βιωσιμότητας και στο να δείξουμε πώς οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορούν να οδηγήσουν σε έναν πιο υγιή πλανήτη. Αναμένουμε με ανυπομονησία τη θετική επίδραση που θα δημιουργήσουμε σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.”

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης