H Sungrow αποσπά τη βαθμίδα ΑΑ από την Morgan Stanley

H Sungrow αποσπά τη βαθμίδα ΑΑ από την Morgan Stanley
Η Sungrow εφαρμόζει τη φιλοσοφία βιώσιμης ανάπτυξης «Πράσινη Αποστολή, Καλύτερη Ζωή» («Green Mission, Better Life»), εστιάζοντας στην καθαρή ενέργεια
Η MSCI (Morgan Stanley Capital International), ένας αναγνωρισμένος σε παγκόσμιο επίπεδο οργανισμός, του οποίου μέρος των δραστηριοτήτων του αφορούν την αξιολόγηση δεικτών ESG (Environmental, Social and Governance), ανακοίνωσε ότι στην πλέον πρόσφατη αξιολόγησή της, η Sungrow, απέσπασε τη βαθμίδα ΑΑ, κατατάσσοντάς την στην κορυφαία θέση, όσον αφορά τις εταιρείες του κλάδου.

Εστιασμένη στην αποστολή της, Clean power for all, η Sungrow επικεντρώνει σταθερά τις δραστηριότητές της στους βασικούς τομείς ανανεώσιμης ενέργειας, όπως η ηλιακή ενέργεια, η αιολική ενέργεια, η αποθήκευση ενέργειας, η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και η παραγωγή πράσινου υδρογόνου.

Μέσω των προηγμένων λύσεων της, η εταιρεία έχει συμβάλλει τη μετάβαση σε ένα πιο πράσινο μέλλον σε περισσότερες από 170 χώρες.

Η Sungrow εφαρμόζει τη φιλοσοφία βιώσιμης ανάπτυξης «Πράσινη Αποστολή, Καλύτερη Ζωή» («Green Mission, Better Life»), εστιάζοντας στην καθαρή ενέργεια και συνδέοντας στην πράξη το φιλικό προς το περιβάλλον οικοσύστημα με τα οφέλη για το σύνολο της κοινωνίας.

Η εταιρεία προωθεί ενεργά τους πέντε στρατηγικούς στόχους της για Άριστη Εταιρική Διακυβέρνηση, Μηδενικό Αποτύπωμα Άνθρακα, Οικολογική Ανάπτυξη, Αμοιβαία Επωφελή Συνεργασία και Σεβασμό στη Διαφορετικότητα.

Η Sungrow αντιμετωπίζει ενεργά τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και δεσμεύεται να πετύχει σε επίπεδο επιχειρησιακών λειτουργιών, ουδετερότητα άνθρακα μέχρι το 2028, σε συνολικό επίπεδο δραστηριοτήτων εφοδιαστικής αλυσίδας ουδετερότητα άνθρακα μέχρι το 2038 και αντίστοιχα το στόχο του Net Zero για το σύνολο της εφοδιαστικής της αλυσίδας έως το 2048.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης