Τελευταία Νέα
Επικαιρότητα

Σήμερα η ομιλία Μητσοτάκη για τα 50 χρόνια ΝΔ - Οι δηλώσεις του από τον Έβρο

Σήμερα η ομιλία Μητσοτάκη για τα 50 χρόνια ΝΔ - Οι δηλώσεις του από τον Έβρο
Τι δήλωσε από την Ορεστιάδα
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 20:00, θα μιλήσει στην εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης» για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Ρηγίλλης, όπως ενημέρωσε με σημείωμά του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
 
Από την επίσκεψη στον Έβρο

Ο πρωθυπουργός, επισκέφτηκε εχθές το Τυχερό Έβρου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού, οι οποίοι αναφέρθηκαν στις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν για την στήριξη και αποκατάσταση της περιοχής μετά την πυρκαγιά του 2023.

Ειδική αναφορά έγινε στο πλέγμα μέτρων της κρατικής αρωγής αλλά και στο Evros Pass, για το οποίο οι κάτοικοι σημείωσαν πως είχε απήχηση.

Επίσης, την εκτίμηση ότι οι κάτοικοι του Έβρου, που επλήγη πέρυσι με σφοδρότητα από την πύρινη λαίλαπα, έχουν σήμερα κάθε λόγο να είναι πιο αισιόδοξοι, εξέφρασε κατά την ομιλία του στην Ορεστιάδα, στο πλαίσιο της παρουσίασης του στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της περιοχής,

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το σχέδιο που παρουσιάζεται σήμερα είναι «αποτέλεσμα μιας παραγωγικής και ουσιαστικής διαβούλευσης η οποία έγινε με τους τοπικούς φορείς. Σημείωσε δε πως δεν είναι τυχαίο ότι η παρουσίαση γίνεται στην Ορεστιάδα και όχι στην Αλεξανδρούπολη, γιατί με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση θέλει να σηματοδοτήσει την προτεραιότητα την οποία δίνει στην αναπτυξιακή δυναμική του κεντρικού και του βόρειου Έβρου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης