Τελευταία Νέα

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι άνοιξαν οι αιτήσεις για τη σύνδεση ΑΠΕ και ΣΥΘΗΑ με Net Billing

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι άνοιξαν οι αιτήσεις για τη σύνδεση ΑΠΕ και ΣΥΘΗΑ με Net Billing

Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου απαιτείται είσοδος μέσω ΓΓΠΣ, αποκλειστικά με τους κωδικούς TAXISnet του αιτούντος

 

Στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται για τη σύνδεση σταθμών AΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και ΣΥΘΗΑ (Συμπαραγωγή Hλεκτρισμού Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης) ταυτοχρονισμένου συμψηφισμού (net billing) και εικονικού ταυτοχρονισμένου συμψηφισμού (virtual net billing) σε όλη την Ελλάδα, είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 2/10/2024.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) δίνει πληροφορίες για το πως μπορούν να γίνουν οι αιτήσεις είτε για την ηπειρωτική Ελλάδα είτε για τα μη διασυνδεδεμένα νησιά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με την Υποδοχή Αιτημάτων
Net Billing

«Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι υποδέχεται πλέον αιτήσεις σύνδεσης για σταθμούς AΠΕ & ΣΥΘΗΑ ταυτοχρονισμένου συμψηφισμού (net billing) & εικονικού ταυτοχρονισμένου συμψηφισμού (virtual net billing) για το σύνολο της επικράτειας.

Ακολουθούν οδηγίες καταχώρησης αιτήσεων ανά δίκτυο διανομής:

Hπειρωτική χώρα και διασυνδεδεμένων με αυτή νησιών (συμπεριλαμβάνεται η Κρήτη):

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου απαιτείται είσοδος μέσω ΓΓΠΣ, αποκλειστικά με τους κωδικούς TAXISnet του αιτούντος.

 

Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών:

Αποκλειστικά μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο με την συνυποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Για όλα τα νησιά του παρακάτω πίνακα, τα αιτήματα θα υποβάλλονται στην κεντρική ηλεκτρονική διεύθυνση: market.operations.support@deddie.gr».

ΠΙΝΑΚΑΣ_ΔΕΔΔΗΕ.png

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης