Ενέργεια

Επίσκεψη στη ΡΑΑΕΥ από την Ρυθμιστικής Αρχής Ουκρανίας

Επίσκεψη στη ΡΑΑΕΥ από την Ρυθμιστικής Αρχής Ουκρανίας
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Καλύτερες υπηρεσίες για τους καταναλωτές στις μεταρρυθμισμένες αγορές ενέργειας στην Ουκρανία»
Επίσκεψη-ενημέρωση στη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ) πραγματοποίησε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 αντιπροσωπεία της Ρυθμιστικής Αρχής της Ουκρανίας (NEURC).

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Καλύτερες υπηρεσίες για τους καταναλωτές στις μεταρρυθμισμένες αγορές ενέργειας στην Ουκρανία» και συμμετείχαν 12 άτομα, μεταξύ των οποίων τα μέλη της ουκρανικής Διοίκησης Κοστιαντίν Ουστσαπόφσκι και Ρούσλαν Σλομπόντιαν.

Τα μέλη της ουκρανικής αντιπροσωπείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της ελληνικής Ρυθμιστικής Αρχής, παρουσία του Προέδρου της ΡΑΑΕΥ, Αναπλ. Καθ. Αθανάσιου Δαγούμα.

Μεταξύ άλλων, στελέχη της ΡΑΑΕΥ παρουσίασαν στους Ουκρανούς ομολόγους τους τον τρόπο λειτουργίας της ελληνικής Αρχής, τον ρόλο του Ενεργειακού Διαμεσολαβητή στην επίλυση διαφορών, το ρυθμιστικό πλαίσιο για την τιμολόγηση, αλλά και την ψηφιοποίηση των ενεργειακών υπηρεσιών προς όφελος των καταναλωτών.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης