Επιχειρήσεις

Info Quest Technologies: Platinum Χορηγός στο Cisco Experience 2024

Info Quest Technologies: Platinum Χορηγός στο Cisco Experience 2024
Το Cisco Experience 2024 αποτελεί κορυφαία διοργάνωση για ενημέρωση και απόκτησης τεχνογνωσίας γύρω από τις νέες τεχνολογίες της Cisco
Η  Info Quest Technologies, στρατηγικός συνεργάτης της Cisco για περισσότερα από 25 χρόνια, συμμετέχει ως Platinum Χορηγός  στο Cisco Experience 2024, με θέμα “Συνδιαμορφώνουμε το ψηφιακό μέλλον”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος.

Το Cisco Experience 2024 αποτελεί κορυφαία διοργάνωση για ενημέρωση και απόκτησης τεχνογνωσίας γύρω από τις νέες τεχνολογίες της Cisco, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον όλης της αγοράς. Η συμμετοχή της Info Quest Technologies, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση ενός συμπεριληπτικού και καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος και  εντάσσεται στη στρατηγική της για την ενίσχυση της ψηφιακής ανάπτυξης και του μετασχηματισμού  της Ελληνικής κοινωνίας.

Kορυφαίοι ομιλητές της Cisco, καθώς και εκπρόσωποι από τον τεχνολογικό κλάδο, θα μοιραστούν στο Cisco Experience 2024 πρακτικές λύσεις και στρατηγικές για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι θεματικές ενότητες θα επικεντρωθούν στην τεχνητή νοημοσύνη, την ασφάλεια δικτύων, την υβριδική πολυ-υποδομή cloud, και τις λύσεις έξυπνων οικοσυστημάτων, προβάλλοντας τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει πιο αποδοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Ειδικότερα στο πλαίσιο των εργασιών της εκδήλωσης ο Φίλιππος Μανδηλάρης Product Marketing Manager  της  Info Quest Technologies, θα λάβει μέρος στην ενότητα Smart Solutions: Καινοτόμες λύσεις για βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη, ( 12:45 PM-2:15 PM) αναπτύσσοντας το θέμα  « Intelligent Workspaces, Hybrid Working, Smart Buildings».

H Info Quest Technologies, παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της να προσφέρει κορυφαίες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας για τη δημιουργία ενός μέλλοντος με καινοτομία, ασφάλεια και βιωσιμότητα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης